Prikaži kategorije
Domov / Znamke / KIA / Ali atraktiven oglas napoveduje prihod Kie Soul s turbino?
Kia_Trackster_Concept (2)

Ali atraktiven oglas napoveduje prihod Kie Soul s turbino?


Kia Soul je v prodaji že od leta 2009, vendar prav mogočnega motorja še ni bilo na voljo. Se bo to spremenilo že pred letošnjo zimo?

Kia je ponovno posnela simpatično reklamo, v kateri nastopajo animirani hrčki, ki igrajo inštrumente, plešejo in se zabavajo ob melodijah znane pesmi. Tokrat pa v reklami izdajo še malo več kot le vabilo k nakupu njihovih živahnih vozil. V posnetku se pojavi tudi Kia Soul, za katero so namigovali, da bi lahko bila izdelana v športni, s turbino opremljeni obliki. To bi lahko bila prelomnica za to serijo vozila, saj vozilo ni zelo popularno, vendar bi s tem konkurentom manjšim mestnim SUV-om prodrli na trg prostornih, udobnih športnih vozil.

Kia_Trackster_Concept (3)

Trenutna izbira motorjev za Kio Soul se razpenja med 1.6-litrskim 130 konjskim in 2.0-litrskim 164 konjskim bencinskim motorjem. Sicer ima Kia svoj 1.6-litrski turbo motor z 201 konjskimi močmi, ki je vstavljen v Kio Forte5 in že s tem motorjem bi vozilo pridobilo kar veliko moči in posledično verjamem, da tudi priljubljenost. Z veseljem torej pričakujemo Kio Soul s turbo motorjem in veliko prostornino, do takrat pa lahko uživamo ob ogledu zabavnega risanega oglasa:

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://pills24.com.ua

www.seotexts.com