Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Aston Martin in Red Bull v izdelavi novega hiperšportnika?
RedBullAstonMartin

Aston Martin in Red Bull v izdelavi novega hiperšportnika?


Vse kaže na to, da bo 2016 pestro leto, tudi kar zadeva sodelovanje dveh svetovnih podjetij ; Red Bull kot glavni sponzor adrenalinskih športov ter Aston Martin kot izdelovalec inovativnih luksuznih vozil se bosta združila v proizvodnji enega ekstremnega avtomobila.

Aston Martin je zadnje čase zelo aktivno podjetje. Od izdelave novega vozila  DB11, do odprtja nove tovarne v mestu Wales so tokrat oznanili sodelovanje z ekipo Formule 1, Red Bull. Izdelali naj bi novo športno vozilo, bolj znano kot hiperšportnik oziroma “AM-RB 001”. Le-ta bo zmes najnaprednejše tehnologije Formule 1 ter značilnega Aston Martinovega oblikovanja in izdelave.

Red-Bull-i-Aston-Martin-2016

Več informacij žal trenutno ni na voljo, a vendar sta obe podjetji že izkušeni s tovrstno izdelavo vozil. Aston je s svojim One-77, ki je trenutno njihov najhitrejši cestno-legalni produkcijski avto, že predrl led hiperšportnih vozil, Red Bull pa je v sodelovanju z Grand Turismom v peti izvedbi pomagal pri nastanku konceptnih vozil X1/X2010. Zato je projekt zelo obetaven in kmalu bomo lahko imeli močnega tekmeca Ferrariju, McLarnu, Porschu, Paganiju ter Lamborghiniju.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://www.best-cooler.reviews

www.best-cooler.reviews/category/corona/

http://farm-pump-ua.com