Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Aston Martin načrtuje še bolj dirkalno osredotočen Vantage!
Aston

Aston Martin načrtuje še bolj dirkalno osredotočen Vantage!


Izdelanih bo le 150 primerkov, 40 jih je namenjenih v Združeno Kraljestvo, kjer bodo konkurirali princu dirkališč, Porscheju 911 GT3 RS.

Aston Martin je pripravljen na predstavitve nove, lažje, dirkalno osredotočene verzije serije V8 Vantage, ki so ga poimenovali GT8. Podjetje je že poslalo vabila potencialnim kupcem, ljučno z zgodnjo skico vozila; le-to bo najlažji Vantage vseh časov. Kot lani predstavljen GT12 z V12 motorjem bo tudi GT8 sestavljen iz ogljikovih vlaken, titana in aluminija, ki skupaj sestavljajo vozilo, ki bo konkuriralo najbolj dirkalnemu Porscheju 911 GT3 RS, ki je še namenjen cestni vožnji.

Aston1
Zmogljivost novega Vantaga žal še ni znana, vendar pa bo po vsej verjetnosti čas do 100 km/h med 4 in 4, 5 sekundami, približno tri desetinke hitrejše kot V8 Vantage S. Cena naj bi se gibala okrog 210.000 €, a kot pri modelu GT12 bo na voljo kar nekaj dragih dodatkov, ki še izboljšajo zmogljivost vozila. Pričakujemo lahko 7-stopenjski ročni menjalnik ter hitri SSII avtomatični menjalnik. Izdelanih bo 100 primerkov GT12, prav tako pa bo omejena produkcija GT8 na le 150 modelov. Ta teden je načrtovana tudi uradna predstavitev strankam, tako da… več fotografij prihaja!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://pills24.com.ua

интернет магазин заказать

www.tsoydesign.com.ua/interiors/interer-restoranov/