Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Aston Martin / Aston Martin Vulcan – glasno prirejen za mestne ceste!
aston-martin-vulcan-15

Aston Martin Vulcan – glasno prirejen za mestne ceste!


Podjetje RML se je potrudilo in pripravilo 2 – milijonski, dirkalno usmerjeni primerek Aston Martina za vožnjo po mestnih cestah.

Predelavo Vulcana bo opravilo angleško podjetje RML, ki ni povezano s proizvajalcem Aston Martin. Po želji nekaterih lastnikov Vulcana se je podjetje odločilo omenjena vozila prilagoditi tako, da bodo smela voziti po mestnih cestah. Predelava bo trajala približno tri mesece, v tem času pa bo podjetje poskrbelo za kritične varnostne prilagoditve ter spremembe, ki bodo omogočile bolj vozniku prijazno vožnjo po vsakdanjih cestah, kot so višina vožnje, prestavno razmerje in ostale spremembe, ki jih bo naročila stranka.

Aston Vulcan2

V nekaterih državah je enostavno pretvoriti dirkalno usmerjeno vozilo v vsakdanje vozilo, medtem ko v na primer Ameriki, kjer sta tudi dva registrirana Vulcana, stvari potekajo malo drugače in zahtevajo veliko več prilagoditev. Potrebno bo tudi zamenjati luči in žaromete, ki bodo cestno-legalni in izpolnjevali vse kriterije cestno-legalnih vozil, kot tudi preveriti količine emisij mogočnega 7-litrskega V12  motorja, ki ne smejo prekoračiti meje. Opravili bodo tudi obvezne varnostne teste v primeru nesreče in odpravili vse napake, ki bi bile lahko potencialen krivec za nevarnost.

Aston Vulcan 5

Točna cena celotne predelave še ni znana, vendar bo to po vsej verjetnosti šestmestno število. Prvi primerki so že naročeni in bodo izdelani še do konca letošnjega leta.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
もっと ac-sodan.info

https://progressive.ua

https://topobzor.info