Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi načrtuje predstavitve nove generacije A6 do leta 2018
Audi_A6_2018 (1)

Audi načrtuje predstavitve nove generacije A6 do leta 2018


Kot se spodobi, se tudi Audi pripravlja na predstavitve vozil, ki nas bodo spremljala v prihodnosti, med najprestižnejšema pa sta nova A6 in A7, ki bosta luč sveta ugledala v roku enega leta in pol.

Na prvi pogled novi Audi A6 izgleda kot povečana replika novega A4 z malenkostnimi spremembami, vendar pa je ob bolj podrobnem pogledu moč opaziti veliko več tehnološke dovršenosti, eksplicitnosti in posledično tudi višjo ceno. Osnovno pravilo ostaja kot pri A4, nuditi nadgrajeno luksuzno obliko v sodelovanju s praktično sestavo in prostornostjo. Peta generacija tega prestižnega člana družine Audi bo prvič predstavljena prihodnje leto v Frankfurtu na avto salonu. Do takrat pa se lahko zadovoljimo s fotografijami in osnovnimi informacijami.

Audi_A6_2018 (3)

Nova generacija A6 bo popolnoma nova v primerjavi s trenutnim modelom, saj bo osnovana na novi platformi, poganjali jo bojo novi motorji, tehnologija ki bo omogočila vožnjo in udobje bo prav tako sveže izdelana. To pomeni da bo Audi brez težav in z veliko samozavestjo udaril po konkurenci novi bavarski BMW seriji 5, ter prestižnemu razredu E Mercedes-Benza. Oblikovanje so kot prvič prepustili novemu oblikovalcu Marcu Lichteju, ki se je sodeč po slikah zelo dobro izkazal. Športno-elegantne linije spremljajo ves notranji prostor in se zaključujejo na nižjem zadnjem delu prtljažnika. Poleg zunanjega izgleda pa bodo spremembe opazne tudi v notranjosti.

Audi_A6_2018 (4)

Novi A6 bo večji, kar pomeni da bo tudi bolj prostoren kot trenutna serija. Potnike in prtljago bodo pionirsko v A6 varovali avtonomni sistemi za varnost, kot jih je moč najti v najprestižnejši seriji A8, kot prvi v avtomobilski industriji pa bo Audi izdelal haptični zaslon na dotik, kar pomeni da bo ob dotiku na zaslon, ta vrnil povratno informacijo preko vibracij na točki kjer se prst dotika zaslona. Poleg najnaprednejšega zaslona, pa bodo vstavljeni tudi drugi tehnološki napredki, ki pa bodo bolj znani prihodnje leto na avto salonu v Frankfurtu.

Vir: Auto Express
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

www.progressive.ua

нарядные детские платья