Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi predstavlja nova A5 in S5 kabriolet za prihodnjo pomlad
Audi_A5_S5_Kabriolet (9)

Audi predstavlja nova A5 in S5 kabriolet za prihodnjo pomlad


Če ste se tik pred zimo naveličali svojega kabrioleta, Vam za prihodnje leto Audi predstavlja odlično zamenjavo. A5 in S5 kabrioleta, ki bosta na voljo že prihodnjo pomlad.

Osnovana na coupe različicah, sta Audi A5 in S5 prav tako privlačna magneta za oči. Letos smo bili priča predstavitvi nove oblike različice A5 in S5 z novim sprednjim delom, ki ga sestavlja bolj agresivna reža hladilnika in nezamenljivi sprednji žarometi. Prav tako udarne spremembe so doletele zadnji del vozila, ki pa v tokratnih kabriolet različicah še bolj pade v oči. Tudi v podvozju kabrioleta so korenite spremembe, kot je pet-točkovno sprednje vzmetenje in pri Audiju trdijo, da je šasija kar 40 odstotkov trša od prejšnje generacije.

Audi_A5_S5_Kabriolet (7)

Zložljiva streha tokrat potrebuje 15 sekund za odpiranje in 18 sekund za zapiranje, pri maksimalni hitrosti 50km/h. Nudi tudi boljšo zunanjo zvočno izolacijo. Vozili bosta opremljeni z najnaprednejšo tehnologijo, kot jo najdemo pri coupe izvedbah vozila, kot standard pa bo na voljo sedem-palčni zaslon z dodatki. A5 kabriolet bo imel na izbiro pet različnih motorjev, med njimi so trije TDI dizelski motorji in dva TFSI bencinska motorja. Najmočnejši med njimi je 3-litrski dizelski motor, vse do prihoda RS5 kabrioleta.

Audi_A5_S5_Kabriolet (5)

S5 kabriolet pa bo po drugi strani opremljen z 3-litrskim V6 motorjem, ki proizvede 354 konjskih moči, kar je 21 več kot prejšnji model motorja. Kljub dodatni moči pa bo S5 kabriolet do 100km/h potreboval 5.1 sekunde, kar je enako kot prejšnji model. Opremljen bo z osem-stopenjskim avtomatskim menjalnikom in legendarnim Quattro pogonom na vsa štiri kolesa, medtem ko bo A5 kabriolet na voljo tudi s šest-stopenjskim ročnim menjalnikom in sedem-stopenjskim S-Tronic avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Oba pa prihajata na trg že prihodnje leto spomladi.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
раскрутка сайта в киеве

topobzor.info