Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Audi TT Lighting Style različica le za Japonsko
AVTOBLOG-Audi-TT-Lighting-Style-Edition-Japan-1 (1)

Audi TT Lighting Style različica le za Japonsko


Nič presenetljivega ni, da prestižni avtomobilski proizvajalci Japonski tradicionalno namenjajo ekskluzivne modele. Zadnja ”pridobitev” med njimi je Audi TT v Lightning Style različici.

Kot že ime različice pravi, pod motornim pokrovom nima vgrajenega zmogljivejšega 2,0-litrskega bencinskega ali dizelskega motorja, temveč ima vgrajen 1,8-litrski bencinski štirivaljnik, ki razvije 177 ”konjev” in 250 nevtonmetrov navora. Kot tudi dizelska različica drugod po svetu, bo moč na cesto prenešal le sprednji par koles.

AVTOBLOG-Audi-TT-Lighting-Style-Edition-Japan-1 (2)

Audi TT Lighting Style različica bo sicer kar dobro opremljena z  S-line paketom dodatkov zunanjosti, ki bo ljučeval nov komplet odbijačev, zadnji difuzor v grafitno sivi barvi in črno sprednjo masko. Serijsko so na vozilo nameščena tudi LED sprednja žarometa in 18-palčna aluminijasta platišča. Vredno je izpostaviti tudi digitalne merilnike in luč, ki na tla projecira Audijev logo ob odprtju vrat.Kupci se bodo sicer lahko odločali med zanimivim naborom barv zunanjost, med njimi najdemo; Gracia belo, Mitos črno, Tango rdečo, Scuba modro in Vegas rumeno.

AVTOBLOG-Audi-TT-Lighting-Style-Edition-Japan-1 (5)

Cene se bodo na Japonskem pričele pri 5,29 milijonov yenov, kar v naši valuti pomeni pribižno 40 tisoč evrov.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://www.best-cooler.reviews/

подробно