Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mitsubishi / Bi lahko to bil nov Mitsubishi Lancer Evo XI? Upamo že…
Mitsubishi_Lancer_XI (4)

Bi lahko to bil nov Mitsubishi Lancer Evo XI? Upamo že…


Grafični oblikovalec je narisal potencialno obliko in skico novega Mitsubishi Lancer Evolution XI. Pa bi lahko ta nora oblika lahko prispela v resničnost?

Glede na dosedanje informacije, to najverjetneje ni mogoče. Govorice se širijo, da bo nova serija Lancerja športni hibrid, popolnoma drugačen kot dosedanji primerki. Enoch Gabriel Gonzales je grafični oblikovalec, ki je izrisal slike potencialne oblike športne limuzine, za katero je dobil inspiracijo preko prejšnjih generacij. Ker pa bo nova generacija popolnoma nova, je malo verjetnosti da bo oblikovana s pridihom prejšnjih generacij.

Mitsubishi_Lancer_XI (5)

Velik zadnji spojler, BBS platišča in agresiven puščičast sprednji del se v črno-rumeni kombinaciji popolno prepletajo. Evo XI bo ob predstavitvi v direktnem napadu trenutno zelo popularnega Ford Focusa RS, medtem ko je zgodovinski dvoboj med Imprezo in Lancerjem nekako zamrl. Pogonski agregat še ni znan, vendar pa je velika verjetnost, da ga bo poganjal visokozmogljiv 2-litrski štiri-cilindrski turbo motor. Pogon na vsa štiri kolesa pa ostaja obvezen.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Авана 50

www.topobzor.info

У нашей фирмы полезный web-сайт с информацией про www.shtory.ua.