Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / BMW bo razveselil s športno različico X3 M!
BMW-X3-M-Spy-Photos (13)

BMW bo razveselil s športno različico X3 M!


Tukaj je, prvi BMW X3 M in fotografije le-tega, ujetega na javnih cestah. Po nekajmesečnih špekulacijah se je končno razkril prvi prototip in potrdil prihod malega SUV športnika na svetovni trg.

Novinec je bil opažen v Nemčiji, na svoj športni značaj pa opozori s tipično agresivnim sprednjim delom, ki se baha z velikimi zračnimi režami in tako spominja na novega BMW M2 (ki ga lahko vidimo na eni izmed fotografij v ozadju). Celoten izgled vozila je veliko bolj mišičast, spuščen in širši, kar poudarijo tudi razširjeni blatniki in na zadku za M modele tipični štirje zaključki izpušnega sistema. Izpušni sistem lepo zaobjame tudi bolj agresiven odbijač.

Naslednja generacija X3 M bo tako konkurirala Audijevmu RS Q5 in Mercedesovemu GLC 55 AMG. X3 je z novo podobo nekoliko zrasel in prejel bolj mogočno podobo. V primerjavi s trenutno aktualnim modelom bo naslednik kljub vsemu po zaslugi nove, zadaj gnane platforme in lahkih materialov gradnje izgubil vsaj 100 kilogramov teže.

BMW-X3-M-Spy-Photos (1)

Impresivno dinamična vožnja in zunanji izgled sta že od nekdaj glavna prodajna aduta BMW M modelov, z novo generacijo X3 in X3 M pa je pričakovati tudi kakovostno nadgradnjo notranjosti, ki naj bi delovala tudi nekoliko bolj športno. Skozi leta je BMW prejel dovolj povratnih informacij svojih kupcev in ravno zato bo novi X3 tehnološko veliko bolj napreden, hkrati pa bo deležen tudi večjega udobja.

V notranjosti je pričakovati že znan M volanski obroč, ogljikova vlakna in druge, za M oddelek prepoznavne detajle. Deležen bo velikega informacijsko-zabavnega sistema, ki bo kot v seriji 7 najverjetneje občutljiv na dotik.

Bistvo prihajajočega X3 M je seveda 3,0-litrski vrstni turbo šestvaljnik, ki bo razvil okrog 500 konjskih moči.

X3 naj bi bil predstavljen prihodnje leto, X3 M pa v začetku leta 2018.

Vir:
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://steroid-pharm.com

www.pills24.com.ua