Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / BMW X5 M na platiščih HRE S200
BMW-X5M-HRE-S200-07

BMW X5 M na platiščih HRE S200


S prihodom BMW X5 M je visoka zmogljivost nekoč prisotna le pri kupejih in limuzinah postala prisotna tudi na trgu velikih SUV vozil. Z drugo generacijo visokozmogljivega X5 M je BMW pripravil še bolj prepričljiv, močnejši, bolje vodljiv in hitrejši SUV.

BMW X5 M je popolna kombinacija prostornosti, dnevne uporabnosti z močnim vplivom športne črke M, ki izdeluje odlične bavarske športnike. Tudi X5 M pri tem ne izstopa, saj je kljub svojim 2350 kilogramom izvrsten in relativno okreten velikan. Njegov 4,4-litrski osemvaljnik s tehnologijo TwinTurbo, 575 konjskimi močmi in 750 Nm navora mu pomaga do stotice pospešiti v le 4,2 sekundah in doseči elektronsko omejenih 250 km/h.

BMW-X5M-HRE-S200-04

Ta specifični X5 M je še vizualno nekoliko spremenjen. Originalna BMW platišča so bila zamenjana za platišča HRE S200, ki velikemu SUV-u lepo pristojijo. Lahka, trodelna platišča se lahko pohvalijo s sodobnim dizajnom in odličnim pristajanjem BMW-jevemu osupljivemu izdelku.

Platišča je namestilo podjetje Wheels Boutique in so spredaj velikosti 22×10,5 ter zadaj 22×12,5. Platišča HRE S200 so v notranjosti brušena, zunanji robovi pa so polirani, kar še dodatno poudari njihovo specifičnost.

BMW-X5M-HRE-S200-11

Tako si je lastnik poleg uporabnosti in športnosti zagotovil še izgled po svojem okusu in s spremembami naredil svoj sanjski avtomobil.

Vam je bolj všeč originalna različica ali slednja, opremljena z HRE platišči? Podrobneje si ga oglejte v spodnji galeriji.

Vir:
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
igloo bear proof cooler

Предлагаем вам со скидкой https://steroid.in.ua недорого с доставкой.
rtic softpak 20