Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Citroen / Bo koncept DS E-Tense odskočna deska podjetja?
E-Tron_DS (7)

Bo koncept DS E-Tense odskočna deska podjetja?


DS Performance je izdelal električno GT vozilo, ki bo predstavljen prihodnji teden na avtosalonu v Ženevi in se tako pridružil eliti med predstavitvami hitrih GT-jev.

E-Tense ima lepo, športno obliko in je kot mnogi drugi luksuzni GTji zelo nizek in širok. Zaradi aerodinamične oblike bo tudi zelo hiter in kot dirkalnik Formule 1, bo imel le eno, sredinsko postavljeno zadnjo luč za meglo. Prav tako bo brez zadnjega stekla in sprednje luči bojo aktivne, z možnostjo usmeritve pod kotom 180 stopinj. Avto spada pod, zdaj samostojno podjetje DS Performace in električni pogon je namenjen povezavi med cestnimi vozili ter ekipo Formule E, za bolj dirkaško vzdušje. Motor je Siemensov, ki ga poganjajo 53kWh baterije, ki proizvedejo 396 konjskih moči in 516Nm navora. Na prvi pogled pa sprednji del zaradi mogočnih rež hladilnika spominja na Lexusa LC 500.
E-Tron_DS (10)

Tudi v notranjosti je divje vzdušje, saj ima neverjetno unikatno izdelano armaturno ploščo z vzorci, ki spominjajo na pajčevino in se preliva v prostor za centralno konzolo in zaslon na dotik. Deloma je to možno zaradi čvrstega zadnjega dela, saj ni zadnjih sedežev ter stekla in ker je narejen iz ogljikovih vlaken je tako ostalo več prostora na sprednjem delu notranjosti. E-Tens bo dobil tudi posebno oblikovane Michelin pnevmatike kot tudi močno ozvočenje in 10 palčni zaslon v kabini. Kot poseben dodatek je tudi prenosljiva ura v centralni konzoli, ki je bila posebej oblikovana pri podjetju BRM, da bo berljiva tudi med vožnjo. Vozilo bo predstavljeno na Ženevskem avtosalonu 1. marca in komaj čakamo prve fotografije!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
medicaments-24.net

разработка интернет магазинов

https://topobzor.info