Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Chevrolet / Bo nova Chevrolet Covette res izgledala tako?
AVTOBLOG-corvetta-c8-chevrolet (2)

Bo nova Chevrolet Covette res izgledala tako?


Nova Corvetta prihaja, vprašanje pa ostaja, bo le imela sredinsko nameščen zmogljiv motor? Na spletu so se pojavile računalniško izdelane slike, ki nakazujejo težko pričakovano novo generacijo.

Chevrolet Corvette C8 s sredinsko nameščenim motorjem, je brez dvoma ena izmed najslabše varovanih skrivnosti in čeprav je Chevrolet ostal tiho o novem modelu, vsi prav dobro vemo, da prihaja in, da bo dodobra pretresla industrijo superšportnih avtomobilov.

Najnovejše informacije kažejo, da bo ameriški gigantGeneral Motors zamenjal model Corvette C7 s povsem novim v začetku leta 2019, glede na objavljene računalniške slike pa lahko sklepamo tudi, da bo novi model prevzel stilske poteze svojega predhodnika.

AVTOBLOG-corvetta-c8-chevrolet (3)Snovalec  je te slike ustvaril tako, da je prednje linije vzel z aktualnega modela (C7) in jih ”zmešal” z žarometi iz prejšnjih Corvette Daytona prototipov. Podobnosti aktualnemu modelu prav tako lahko opazimo na sprednjih režah za zajem zraka, ki ostajajo kvadratnih oblik. Obstajajo tudi ”spy” slike avtomobila ampak na žalost ne razkrivajo veliko informacij in zaenkrat zadek nove Corvette prepuščajo naši domišljiji, a iz slik sodeč vseeno lahko tudi zadek avtomobila pričakujemo podoben temu iz C7, saj so izpuhi in luči skoraj identični.

Zdajšnja generacija, imenovana C7 je bila uradno predstavljena že leta 2013, istega leta, pa je Corvetta praznovala tudi 60 let obstoja. Corvetta C7 je v mnogih pogledih sledila smernicam, ki so jih v zgodovino vpisale že prejšne generacije.

AVTOBLOG-corvetta-c8-chevrolet (1)Priznati moramo, da nova Corvetta na računalniških slikah po našem mnenju izgleda naravnost čudovito, bi bili vi zadovoljni, če bi imela nova Corvette sredinsko nameščen motor in, če bi izgledala takole, ali želite, da nova ideja vseeno ostane le na slikah?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://medicaments-24.net

создание интернет магазина недорого

http://www.etalon.com.ua