Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Bo Porsche 911 Solo novi nemški superšportnik?
porsche-911-01

Bo Porsche 911 Solo novi nemški superšportnik?


Porsche 911 ima prepoznavno in zelo tipično obliko že od samega začetka. Poudarjeni, razširjeni boki so ostali prepoznaven znak tudi pri računalniško prikazanem 911 Solo, ki bi lahko bil naslednji superšportnik.

V zadnjem času se je v svetu superšportnih avtomobilov vse vrtelo okrog t.i. svete trojice  – Porsche 918, Ferrari LaFerrari in McLaren P1. Mladi oblikovalec Kyashayar Jenabi pa si je že zamislil, kakšen bi lahko izgledal koncept Porschevega novega športnika, ki bi nasledil že tako uspešen model 918.

Po končanem študiju umetnosti in oblikovanja v italijanskem Torinu si je vzel nekaj časa in upodobil svojo predstavo o prihodnosti modelov 911, pri čemer se je zgledoval po slavnem športnem Porschu 935/78 “Moby Dick”.

Ob svoji stvaritvi koncepta ni navedel, kakšen motor naj bi superšportnik 911 Solo uporabljal. Iz slik pa bi bilo možno sklepati, da bo za nepozabno izkušnjo skrbela zgolj električna energija, ki je uporabljena v nedavno predstavljenem modelu Mission E; le-ta je dokončno potrjen za začetek proizvodnje.

Računalniško stvaritev bodočega prišleka, za katerega upamo, da bo podoben ugibanjem, si oglejte v galeriji spodaj.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://best-cooler.reviews/

mitsubishi.niko.ua