Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Bo tako izgledala nova generacija Audija RS7?
AVTOBLOG-Audi-RS7-Sportback-1-3

Bo tako izgledala nova generacija Audija RS7?


Znani oblikovalec Peisert Design si je na podlagi fotografij ujetih med testiranjem zamislil izgled nove generacije Audija RS7 Sportback.

Audi je trenutno zaposlen z razvojem popolnoma nove generacije modela A7 Sportback, kmalu po uradni predstavitvi nove generacije pa lahko pričakujemo tudi športni različici S7 in RS7.

Kljub temu, da je novi RS7 napovedan šele čez vsaj dve leti, si je Peisert Design, znani oblikovalec že zamislil izgled novega modela na podlagi nekaterih zadnjih fotografij ujetih med testiranjem nove generacije. Kot smo pričakovali, gre pri novi generaciji za evolucijo in ne revolucijo.

AVTOBLOG-Audi-RS7-Sportback-1 (1)Fotografije ujete med testiranjem nakazujejo na to, da bo nova generacija na karoseriji imela še bolj ostre linije kot zdajšna generacija. To pomeni, da bo sprednja maska sledila oblikovalskemu jeziku znamke ljučno z žarometi, ki bodo seveda ljučevali najnovejšo tehnologijo, ki jo nemška znamka premore.

Poleg novih žarometov, bo popolnoma novi RS7 na sprednjem odbijaču imel ogromno reže za zrak, lahko pa pričakujemo tudi črn podaljšek sprednjega odbijača. Na zadnjem delu bodo luči po vsej verjetnosti potekale čez celoten zadnji del, dodatno pa bo imel tudi več izpušnih cevi z izrazitim difuzorjem v črni barvi, ki pa bodo podobni zdajšni generaciji.

AVTOBLOG-Audi-RS7-Sportback-1 (2)Pričakujemo, da bo RS7 Sportback imel vgrajen najzmogljivejši agregat, ki ga trenutno premore Audi. To je 4,0-litrski V8, ki bo v RS7 razvil več kot 600 konjskih moči.

Postopek izdelave slik si oglejte v tem video posnetku:

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://medicaments-24.net

220km.com.ua