Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Bomo v Parizu deležni pogleda na “cabrio” izvedbo BMW i8?
SONY DSC

Bomo v Parizu deležni pogleda na “cabrio” izvedbo BMW i8?


Dolgo pričakovana brez-strešna izvedba super-športnega BMW i8 bo morda kmalu prispela v resnični svet poleg novega popolno električnega kupeja.

Pred nekaj meseci je direktor podjetja BMW Harald Krueger izdal, da bo dolgo pričakovan BMW i8 v kabriolet izvedbi predstavljen na prihajajočem avto-salonu, vendar ni izdal kdaj in na katerem. Tokrat pa avstralski napoveduje, da bo na letošnjem Pariškem avto-salonu konec septembra predstavljen prav ta BMW i8 Spyder, kot tudi na novo oblikovana oziroma “facelift-ana” običajna serija i8. Oba bosta opremljena z bolj zmogljivimi baterijami, ki bosta omogočili več prevoženih kilometrov z enim polnjenjem in več moči motorja. Opremljen bo tudi s sistemom brezžičnega polnjenja in novega vzmetenja, na voljo pa naj bi bil že na sredini prihajajočega leta 2017.

BMW_i8_Spyder (1)

Trenutna serija BMW i8 je bila prvič predstavljena leta 2014 in je opremljena z 1.5-litrskim tri-cilindrskim motorjem, ki s pomočjo sprednjega in zadnjega električnega motorja proizvede 357 konjskih moči in kar 570Nm navora. Samo s pomočjo električnih motorjev ima vozilo doseg 25 kilometrov, kar pa naj bi se z novimi modeli izboljšalo na vsaj 40 kilometrov s pomočjo močnejših baterij in nižje teže vozila.

BMW_i8_Spyder (3)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://pharmacy24.com.ua

別れさせ屋 岩手

別れさせ屋 栃木