Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Brutalen Mercedes C63 AMG z SCHMIDT FS-Line platišči
AVTOBLOG-C63-FSline_SCHMIDT (8)_1280x853

Brutalen Mercedes C63 AMG z SCHMIDT FS-Line platišči


‘Best Cars and Bikes’ ekipa, ki je znana po ekskluzivnem tuningu in posebnih predelavah, si je kot objekt poželenja izbrala modrega Mercedes benza C63 AMG. Že tako močnemu Mercedesu so še dodatno povečali moč in mu dodali še kar nekaj ‘bombončkov’.

Pri nemškem tunerju ‘Best Cars and Bikes’ so na C63 AMG nadgradili motorno elektroniko in tako moč dvignili iz že tako impresivnih 476 konjskih moči na skorajda absurdnih 580 konjev. Povečal se je tudi maximalni navor in sicer za 80Nm hkrati pa so s posegom v elektroniko odstranili tudi blokado, ki je omejevala končno hitrost avtomobila. Cena za to nadgradnjo znaša 2.499€, kar je sicer veliko, pa vendar dobite Mercedesa razreda C, ki lahko osramoti tudi marsikaterega superšportnika.

AVTOBLOG-C63-FSline_SCHMIDT (6)_1280x853

Dodatno so na voljo tudi različne nadgradnje podvozja od osnovnih KW vzmeti za 799€ do najboljšega KW level 3 kompleta vzmetenja za 2.579€. Individualno nastavljiv izpušni sistem Capristo z loputami bo povečal račun še za nadaljnih 5 tisočakov.

AVTOBLOG-C63-FSline_SCHMIDT (3)_1280x853
Brez dvoma pri tej predelavi najbolj padejo v oči platišča  znamke Volker SCHMIDT, ki ima v svoji paleti ogromno različnih modelov. Ravno zato je bila izbira še toliko težja, vendar so trodelna platišča ‘FS Line‘ z RADINOX zunanjim robom, v dimenzijah 9Jx20″ in 10,5Jx20″ več kot očitno prava izbira. Obuta v pnevmatike Michelin Pilot Super Sport dimenzij 245/30-20 spredaj in 285/25-20 zadaj zagotavljajo tudi potreben oprijem za prenos vse dodatne moči na asfaltno podlago.

AVTOBLOG-C63-FSline_SCHMIDT (7)_1280x853
Kot že prej omenjeno imajo platišča posebne zunanje robove narejene iz RADINOX nerjavnega jekla, ki je izjemno trd in lahek, kar dodatno zaščiti platišča pred poškodbo od kamenčkov. Set takih platišč v kombinaciji s pnevmatikami je na voljo za zajetnih 5.900€.
Rezultat vsega zgoraj naštetega je fantastičen izgled, kjer je škoda izgubljati besed, zato si raje oglejte fotografije.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.velotime.com.ua

best-cooler.reviews/category/manufacturer/

В интеренете нашел популярный портал , он описывает в статьях про https://yarema.ua.