Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / BRUTALNO: Audi RS6 Avant Performance ‘Nogaro Edition’
AVTOBLOG-audi-RS6-Performance-Nogaro-Edition (15)

BRUTALNO: Audi RS6 Avant Performance ‘Nogaro Edition’


Audi je izdal novo omejeno različico njihovega najmočnejšega karavana RS6 Performance z imenom Nogaro Edition, ki lahko ponudi do 705 konjskih moči.

Kot sem že omenil, je posebna izdaja avtomobila bazirana na modelu Audi RS6 Performance, po audijevih besedah pa je to najekskuzivnejša izdaja tega modela, ki se s svojo unikatno modro barvo zunanjosti poklanja avtomobilu Audi RS2 iz leta 1994, ki je bil prvi audijev model z oznako RS. Avtomobil je ravno tako opremljen z mat črnim paketom zunanjih dodatkov, izpušnim sistemom iz titana in 21 palčnimi platišči v črni barvi.

Unikaten dizajn se nadaljuje tudi v notranjosti, kjer lahko na sedežih in vratnih oblogah najdemo modro alkantaro. Oblikovalci so avtomobilu namenili tudi stropno oblogo iz črne alkantare z modrimi kontrastnimi šivi, ter karbonske dodatke z oznakami ‘Nogaro Edition’. Modri dodatki v notranjosti zagotovo pritegnejo veliko pozornosti, vendar se Audi tudi zaveda, da ne bodo vsem po godu, zato so se odločili ponuditi tudi Nogaro Edition black, ki zamenja modro alkantaro s črno.

AVTOBLOG-audi-RS6-Performance-Nogaro-Edition (2)

4.0 litrski Twin turbo V8 motor pod pokrovom motorja, proizvaja 605 konjskih moči in 750 Nm navora, kar omogoča štirikolesno gnanemu karavanu, pospešek do stotice v vsega 3,7 sekunde in končno hitrost, ki je omejena na 305 kilometrov na uro. V kolikor vam to ni dovolj, je Audi ravno tako sklenil partnerstvo s podjetjem ABT Sportsline, ki bo zainteresiranim kupcem omogočil nakup avtomobila s kar 705 konjskimi močmi in 880 Nm navora. Vsa ta moč vam bo poleg boljšega pospeševanja, odklenila tudi pod do končne hitrosti, ki se ustavi pri neverjetnih 320 kilometrih na uro.

Nogaro Edition modelov bodo sicer izdelali le 150, cena pa se bo v Nemčiji začela pri 124 tisočakih.

AVTOBLOG-audi-RS6-Performance-Nogaro-Edition (3)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
best-cooler.reviews/

profvest.com

Был найден мной важный сайт со статьями про htc one x10 обзор.