Prikaži kategorije
Domov / Novice / Chris Evans se poslavlja od oddaje Top Gear po prvi sezoni!
chris-evans-top-gear

Chris Evans se poslavlja od oddaje Top Gear po prvi sezoni!


Prevzeti vlogo glavnega voditelja najpopularnejše avtomobilistične oddaje na svetu je kar precejšen zalogaj, kar večini ne bi uspelo. Med njimi je tudi Chris Evans, ki je po drastičnem padcu gledanosti napovedal odstop.

Po šestih epizodah in sunkovitem padcu gledanosti oddaje je glavni voditelj Chris Evans danes napovedal odstop iz mesta voditelja te oddaje. Kot je zapisal na svojem Twitter profilu, pravi, da je dal vse od sebe, vendar včasih tudi to ni dovolj. Ekipa je več kot odlična, želim jim vse najboljše.

Chris_Evans

Kako se je pa Vam zdela 23. serija oddaje Top Gear z novimi voditelji s Chrisom Evansom na čelu? Med njimi so se odlično izkazali Chris Harris z nekaj zelo udarnimi in, kot v duhu starega Top Geara, prispei o superšportnikih. Sabine Schmitz je v novem Audi R8 celo spodbudila Evansa za kratek odmor. Matt LeBlanc je po prvi nervozni epizodi kmalu popravil svoj nastop in se kar lepo ujel v tok predstavitev. Rory Reid in Eddie Jordan pa sta tako kot Evans dala vse od sebe z različnimi odzivi javnosti.

Chris_Evans_1

Kaj se bo zdaj zgodilo z oddajo Top Gear, ostaja neznanka, a mi bomo tu ob prvih novicah.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. Anonymous says:

    clarkson hammond may …. top gir papa

AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

https://pills24.com.ua