Prikaži kategorije
Domov / Novice / ‘Čudoviti’ AMC Pacer iz šova ”Pimp My Ride” je naprodaj!
AVTOBLOG-AMC-PACER-PIMP-MY-RIDE (3)

‘Čudoviti’ AMC Pacer iz šova ”Pimp My Ride” je naprodaj!


Da ne bo pomote, besedo ”čudoviti” seveda mislimo sarkastično. Pri West Coast Customs so se legendarnega AMC Pacerja lotili kar konkretno, žal pa niso izboljšali njegovih prvotnih hib ali pa vsaj zmogljivosti.

Se še spominjate šova ”Pimp My Ride”, ki se je vrtel na MTV televizijskem programu? V trinjasti epizodi tretje serije so se lotili prav posebnega AMC Pacerja, ki že vrsto let nosi sloves enega izmed najslabše izdelanih avtomobilov vseh časov. AMC se je modela Pacer lotil dokaj premišljeno, sovoznikova vrata so bila namreč ”daljša” kot voznikova, v teoriji je to pomenilo lažji vstop za sedeče na zadnji klopi, v praksi pa so delovala izjemno nepraktično. Dodatni problemi so se pojavili pri izdelavi vozila z volanom na desni strani, saj so bila tako ”daljša” vrata na napačni strani!

AVTOBLOG-AMC-PACER-PIMP-MY-RIDE (2)

West Coast Customs ga je najprej prebarval v dvobarvno kombinacijo rdeče in rumene barve z grafiko zvezdic plamenov, ki se dvigujejo proti zadku vozila. Notranjost so oblazinili v beli in rumeni barvi, na tapete vrat pa so namestili ” preprogo”. Iz fotografij je razvidno tudi to, da so merilnike odstranili, notranjost pa nujno potrebuje konkretno globinsko čiščenje.

AVTOBLOG-AMC-PACER-PIMP-MY-RIDE (4)

Ta primerek AMC Pacerja se lahko pohvali tudi z Webasto strešnim oknom, zadnjim ”spojlerjem” z z vgrajenimi sončnimi celicami, štirimi televizijami, velikim nizkotoncem in celo osvežilcem zraka.

AVTOBLOG-AMC-PACER-PIMP-MY-RIDE (7)

AMC Pacer bo na voljo na Mecum dražbenem dogodku v Denverju med 20. in 22. julijem. Sicer ne pričakujemo, da bo požel veliko zanimanja ali pa dosegel visoko ceno, vendar verjamemo, da bo šel v prave roke!

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.220km.net

gazon.net.ua

www.progressive.ua