Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Ford / Demonski zvok Forda GT ki vam bo pognal strah po kosteh
ford gt

Demonski zvok Forda GT ki vam bo pognal strah po kosteh


Ford nas je že nekaj časa nazaj presenetil s predstavitvijo svoje najnovejše pošasti: Ford GT pa bo kmalu prejel še dirkalnega GTE bratranca.

Naslednje leto bo World Endurance Championship in Tudor United Sports Car Championship prejel novega konkurenta: dirkaško različico novega Forda GT. Dirkal bo polni sezone v obeh serijah,  s parom avtomobilov v vsaki z izjemo WEC v Le Mans 24 Hours krogu, kjer se bodo na stezi pomerili kar štirje GT-ji. Če bo končni izdelek tako brutalen kot je ta na posnetku, se konkurentom obeta močan boj. Kot če niste potrebovali več razlogov, da bi sledili dirkanju naj povemo, da bo Ford tekmoval v isti kategoriji kot Aston Martin V8 prednosti in Porsche 911.

Lansiranje na dirkalnih stezah bo januarja naslednje leto v Daytoni 24,  zaradi predčasnega vohunskega posnetka pa smo že dobili vpogled v prihajajočo sezono. Posnetek izvira iz Calabogie Motorsports Parka v Kanadi- zveni precej jezen, se vam ne zdi?

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

просування сайту

Был найден мной интересный веб портал со статьями про сколько стоит суррогатная мать.