Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Dolga limuzina s šestimi vrati sliši na ime Audi A8 L Extended!
Audi A8 L extended

Dolga limuzina s šestimi vrati sliši na ime Audi A8 L Extended!


Kako narediti povsem običajen Audi A8 bolj poseben in izstopajoč? Potrebno ga je le podaljšati in mu dodati par vrat. Predstavljamo povsem nov Audi A8 L Extended!

Pred vami je 6,36 metra dolg Audi A8 L Extended, dolga limuzina s šestimi vrati, šestimi sedeži, šestimi valji… ,veliko prostora in, upamo, odličnimi parkirnimi senzorji. “Poslovnež” tehta 2418 kilogramov, izdelan pa je bil za skrivnostno evropsko stranko. Od navadnega A8 je daljši za kar 1, 09 metra, kar pomeni več prostora za šest potnikov, ki se razvajajo v odličnih usnjenih sedežih in se sončijo pol kar 2, 4 metra dolgo panoramsko streho.

Audi A8 L extended

Grajen je bil na izredno pametnem ogrodju, ki koristi prednosti športnih vozil, kar omogoča 310 konjskim močem iz 3,0-litrskega TFSI motorja pospešek 0-100 km/h v 7, 1 sekunde in doseg elektronsko omejene najvišje hitrosti 250 km/h. Za ustavljanje enormne teže seveda skrbijo boljše zavore, vzete iz športnega S8, ki se skrivajo pod 19-palčnimi platišči. Da je dolga in težka karoserija karseda dobro vodljiva, uporablja limuzina Audijev štirikolesni pogon Quattro.

Cena, ki jo je kupec odštel za posebno izdelavo, ni znana, so pa ugibanja, da se je le-ta gibala okrog 350.000 €. Za resnično udobje in prestiž je tu še vedno Rolls-Royce, ki je – priznati si moramo – še vedno korak pred dolgo Audijevo limuzino.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://pills24.com.ua

https://progressive.ua

https://progressive.ua