Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Peugeot / Evropski avto leta 2017 je Peugeot 3008
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Evropski avto leta 2017 je Peugeot 3008


Ravnokar je bil v Ženevi razglašen Evropski avto leta 2017. Ta laskavi naziv je letos pripadel Peugeotu 3008.

Na današnji razglasitvi evropskega avta leta 2017 v Ženevi, je komisija razglasila letošnjega zmagovalca Peugeota 3008, ki je osvojil 319 točk, sledila pa ji je Alfa romeo Giulia z 296 točkami.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mednarodna žirija, ki jo mimogrede sestavlja kar 58 avtomobilističnih novinarjev, med drugim tudi Slovenec Sebastjan Plevnjak, je lahko odločala še med ostalimi finalisti, ki pa so Alfa Romeo Giulia (296 točk), Citroën C3 (166točk), Mercedes-Benz razreda  E (197 točk), Nissan Micra (135 točk), Toyota C-HR (165) in Volvo S90/V90 (172 točk). Točkovanje poteka tako, da ima vsak član žirije 25 točk, ki jih mora podeliti vsaj petim kandidatom, nobenemu pa ne sme dati več kot 10 točk.

Ob prejetju nagrade, je direktor Peugeota povedal: “Ponosni smo. To je zares velik trenutek. Že pred leti smo povedali, da se bomo vrnili in uspeli! Najlepša hvala.”

Po presenetljivi zmagi nad močnimi tekmeci, Peugeotu iskreno čestitamo!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://www.etalon.com.ua/

best-cooler.reviews

У нашей организации важный интернет-сайт , он описывает в статьях про лучшая биржа биткоин.