Prikaži kategorije
Domov / Video / Fast and the Furious zvezda in Nissan 240Z
fast-and-furious-nissan

Fast and the Furious zvezda in Nissan 240Z


Čeprav zaradi tragične smrti in ljubezni do avtomobilov najbolj poznamo preminulega Paula Walkerja, pa slednji ni edini v ekipi Fast and the Furious, ki so se mu jekleni konjički prirasli k srcu tudi v privatnem življenju.

Walken ni edini ljubitelj adrenalinskih športnikov. Sung Kang spada med tiste člane ekipe Fast and the Furious, ki so povezani z avtomobili tako na velikem platnu kot tudi v privatnem življenju. Njegova ljubezen je večinoma povezana s klasičnimi Porscheji, vendar njegov najnovejši projekt ni nemškega izvora. Nissan 240Z je tisti srečni model, ki je trenutno v fazi popolne renovacije in bo zaradi Kanga še dolga leta v voznem stanju.

Njegov projekt je dokumentiran v 5-delni seriji FOX Sports, prvega pa si že lahko ogledate spodaj, končni izdelek  pa bo prvič na ogled šele na SEMA avtomobilskem salonu v Las Vegasu prihodnji mesec. V prvem delu Kang opisuje izvor želje restavracije vozila, prav tako pa mu je zelo pomembno tudi imeti dobro ekipo, s katero lahko deli nova doživetja. Končni izdelek, znan pod imenom FuguZ bo opremljen z widebody Rocket Bunny paketom karoserije in celo artilerijo drugih modifikacij. Denar verjetno ni nikakršna ovira, zato lahko pričakujemo, da bo Nissan dokončan do perfekcije… do končnega izdelka pa bomo še nekoliko počakali.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://cl24.com.ua

https://progressive.ua

разработка интернет магазин