Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / Hiša sredi puščave in Audi R8 z možnostjo najema
Audi_Puscava_nevada (8)

Hiša sredi puščave in Audi R8 z možnostjo najema


Audi v sodelovanju z Airbnb omogoča najem hiše sredi puščave, na voljo pa bo tudi superšportni Audi R8 s katerim se bodo gosti lahko vozili po ogromni ravni puščavi.

V puščavi Nevada bosta podjetji Audi in Airbnb v sodelovanju pripravila potovanje prijavljenim izbrancem, ki bodo najeli hišo sredi puščave, poleg hiše pa bo parkiran nov Audi R8. Ker je puščava konstantna ravnina velikosti 80 arov oziroma 324.000 kvadratnih metrov, je to tudi idealen kraj kjer lahko dosežete najvišjo hitrost nemškega super-športnika.

Audi in Airbnb bosta 18. septembra objavila nekaj datumov ki so na razpolago za sedem srečnih gostov, ki se bodo ob začetku oktobra že lahko vselili. Gosti bodo prispeli na McCarran letališče v Las Vegasu, nato pa bodo prepeljani na posestvo sredi ničesar. Tri dni bo trajal posamezni obisk, ki ga bodo gosti lahko popestrili z nočnim opazovanjem neba in zvezd, ter dnevno zabavo z vozilom opremljenim z V10 motorjem.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
продвижение сайта днепропетровск

www.progressive.ua