Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Hyundai / Hyundai i30 N bo imel do 275 konjev
Hyundai-i30N (4)

Hyundai i30 N bo imel do 275 konjev


Prvi izdelek Hyundaievega ‘N’ oddelka-i30 N naj bi po neuradnih informacijah imel 250 konjskih moči v osnovni izvedbi in celo 275 konjskih moči, če boste izbrali opcijski Performance paket. Avtomobil bo na voljo tako z ročnim, kot tudi avtomatskim DCT menjalnikom.

Novinarji pri CarAdvice so se dokopali do novih sočnih detajlov o prvem ‘N’ modelu korejske znamke Hyundai. Zahvaljujoč nenamernem razkritju, se govori, da bo imel novi i30 N hot hatch, ali zmogljiva kombilimuzina po naše, v osnovi kar 250 konjskih moči. Moč se bo dalo tudi povečati na 275 konjev, če bodo kupci izbrali opcijski Performance paket. Na začetku prodaje bo na voljo le s šest stopenjskim ročnim menjalnikom, kasneje v 2019 pa naj bi bilo mogoče izbrati tudi 8 stopenjski avtomatski menjalnik z dvojno sklopko.

Hyundai-i30N (5)
Pri Hyundaiju bodo na zmogljivejši različici i30 prvič ponudili tudi svoj novi diferencial z elektronsko krmiljeno zaporo diferenciala. Za športen izgled bodo poskrbele kar štiri izpušne cevi in ne dve, kot smo jih lahko videli na nekaterih zakamufliranih testnih vozilih, dodatne zunanje predelave pa ljučujejo nove aero elemente kot so stranski pragovi, prednji in zadnji difuzor, posebna platišča in spojler na prtljažniku. Kozmetične izboljšave naj bi bile v prihodnosti na voljo tudi pri navadnem i30 kot posebni kozmetični paket, podobno kot AMG-line pri Mercedesu ali OPC-line pri oplu.

Hyundai-i30N (2)

 

V notranjosti lahko zagotovo pričakujemo športne sedeže in športni volan na katerem pa bo tudi gumb za izbiro vozniških profilov. Seveda ne bodo vse predelave le kozmetične, zato bo i30 N sedel nižje na trših športnih vzmeteh. Po besedah Alberta Biermanna, ki je zadolžen za nastavitve podvozja in razvoj zmogljivejših izvedenk Hyundaijevih modelov, naj bi bili obe izvedenki nastavljeni izrazito za na dirkališče in glede na to da je bil Biermann včasih podpredsednik BMW M oddelka mu gre verjeti na besedo. Torej bi lahko Korejci stvari pustili dolgočasne vendar so se odločili, da bodo zmogljivosti ustrezale videzu in bodo naredili pravega športnika; mi ga že težko pričakujemo.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
детальнее на сайте

Нашел в интернете авторитетный сайт на тематику шторы на заказ киев.
www.bestseller.reviews