Prikaži kategorije
Domov / Koncepti / Hyundai napada s svojo različico M oddelka!
hyundai-frankfurt-motor-show-3

Hyundai napada s svojo različico M oddelka!


Hyundai se je odločil, da bo s svojim N oddelkom konkuriral športnejšim modelom različnih znamk, vljučno z bavarsko Motorsport družino. N Performance? Je to sploh lahko še bolj direkten napad na BMW M?

Pred kratkim je glavni inženir BMW M oddelka Albert Biermann zapustil podjetje in preskočil k Hyundai-ju.

Nemudoma so se začela porajati vprašanja, ali bo Južno korejsko podjetje v bližnji prihodnosti predstavilo nekaj bolj športnega kot je v njihovi navadi.

Ni trajalo dolgo, in že je tukaj uradno razkritje “N” Performance podznamke, ki bo z dvema konceptoma Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo in RM15 Concept RR prvič javno predstavljena na frankfurtskem avtomobilskem salonu čez slab mesec dni.

Hyundai RM15 Concept RR je kombilimuzina s sredinsko pozicioniranim 2,0-litrskim 300 konjskim motorjem, osnovanim na Velosterju in to v barvni kombinaciji, ki bo domača predvsem BMW M ljubiteljem…prav tako bo predstavljen Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo koncept, ki poudarja trajnostno tehnologijo in dizajn prihajajočega dirkalnika.

Je Hyundai res sposoben ustvariti nekaj, kar bi lahko zasenčilo dolga leta razvoja BMW M oddelka?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://etalon.com.ua/

система автополива

brute outdoors 50 quart cooler