Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Hyundai / Hyundai Santa Fe se vrača več kot prenovljen!
2017 Santa Fe

Hyundai Santa Fe se vrača več kot prenovljen!


Model, načrtovan za leto 2017, bo imel večja, na novo oblikovana platišča, manjšo porabo in nove pomembne dodatke, ki olajšajo vožnjo tega mogočnega rivala Mitsubishi Outlanderju in Kii Sorento.
.

Osvežen sprednji del sicer spominja na manjšega bratca Tucsona, vendar pa je to v današnjem času že običajno. Navpične dnevne luči so postavljene nižje, kjer bi morale biti meglenke. Reža hladilnika ima 6 velikih odprtin in je v obliki raztegnjenega hektagona. Tako kot na skici so sprednje luči podaljšane navzven iz rež hladilnika in so v popolnem agresivnem ravnovesju za ta širok, bolj kraljevski videz. Preko malenkostno izrazith kolotekov se avto nadaljuje v dolg stranski del, ki ima na dnu zaščitno črno masko s srebrno poudarjenim pragom. Platišča so na novo oblikovana in izgledajo kot Mercedesova 5-kraka, ki jih najdemo na AMG limuzinah.
2017 Santa Fe

Zadnji del je rahlo dvignjen in streha je usmerjena navzdol, zato avto izgleda bolj aerodinamičen in enostavno lepši. Strešni spojler je kratek; tam se nahaja tretja zavorna luč. Prtljažno steklo pokriva 1/3 zadka. Oblikovno je sicer zadnji del zelo izpopolnjen in je kar štirikrat izbočen ter vbočen, kar je približno trikrat več kot ostali avtomobili. Saj ne, da izgleda slabo, vendar se je potrebno malo navaditi. Luči so zdaj že standardno LED, prtljažnik pa je tokrat že bolj inteligenten, saj se odpre tudi brez ključa ali pritiska na gumb. Voznik potrebuje le ključ v žepu ali kje v bližini in če želi odpreti prtljažnik, se postavi le nekaj centimetrov od odbijača. Senzorji to zaznajo in prtljažnik se odpre. Sistem je veliko lažji kot pri Oplu ali Volkswagnu, kjer mora nekdo z nogo pomahati pod odbijačem.
2017 Santa Fe Sport

Notranjost je divja. Dobesedno divja, saj ima nekaj lesenih delov in pa približno 223 gumbov. Malo pretiravam, vendar pa na prvi pogled armatura izgleda polna raznih stikal in stikalc, ki olajšajo vožnjo. Avtomatska klimatska naprava, navigacija, funkcije na volanu in tempomat so vse funkcije, ki jih je imel že prejšni model in z novim bodo le nadaljevali tradicijo. Nova oblika notranjosti je  prepričljiva, saj izgleda elegantno in enakomerno postavljena. Le logotip podjetja Hyundai z ostrimi linijami je na volanu malce preveč okrogel.
2017 Santa Fe

Na voljo bo več motorjev. Za osnovni model bo na voljo 2, 4-litrski 185 konjski motor, medtem ko bo večji sport model poganjal 2-litrski turbo motor z 240 konjskimi močmi. Najmočnejši pa bo 3, 3-litrski V6 motor z 290 konjskimi močmi. Točna poraba še ni znana, vendar pa pravijo, da naj bi bila zelo nizka glede na velikost motorjev. Cena za osnovni model bo okrog 22.500 €, za najdražje in najmočnejše izvedbe pa se zna cena dvigniti vse tja do 40.000 €.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.medicaments-24.net

http://www.profvest.com

http://adulttorrent.org