Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Iz teme prihaja…Mercedesov zverinski AMG GT-R!
amg-gt-r-teaser (4)

Iz teme prihaja…Mercedesov zverinski AMG GT-R!


Mercedes je objavil prve uradne fotografije in videoposnetek prihajajočega AMG GT-R, ki bo javnosti uradno predstavljen 24. junija na festivalu hitrosti v Goodwoodu. Kaj se skriva v temi?

Le še dober teden nas loči do razkritja povsem novega AMG GT-R, Mercedes pa je končno začel objavljati fotografije in videoposnetek brutalnega športnika. Fotografije so namerno zelo temne in tako prikrivajo bistvene detajle prihajajočega AMG-ja.

amg-gt-r-teaser (8)

Iz fotografij in posnetka je sicer razviden veliko bolj agresiven sprednji del avtomobila, z večjimi zračnimi režami in prilagojenim aerodinamičnim paketom dodatkov, ljučno z velikim zadnjim spojlerjem. Izpod pokrova motorja bo, kot AMG-ji znajo, renčal 4,0-litrski twin-turbo osemvaljnik iz AMG GT-S, ki naj bi razvil do okrog 580 konjskih moči. K večji moči seveda spada tudi močnejši zavorni sistem in trše oz. še bolj dirkaško naravnano vzmetenje.

Več bo znano prihodnji teden, zaenkrat pa uživajte ob ogledu galerije in videoposnetka.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://medicaments-24.net

новый форд

www.steroid.in.ua/products/oksaver