Prikaži kategorije
Domov / Novice / James May je razkril še več informacij o novi oddaji!
James May

James May je razkril še več informacij o novi oddaji!


James May je, kot vsi vemo, eden izmed treh (zdaj že bivših) voditeljev najbolj gledane avtomobilistične oddaje na svetu, Top Gear. V nedavnem intervjuju pa je izdal kar nekaj informacij v povezavi z novo nastajajočo serijo.

V intervjuju za časnik The Guardian je James May tokrat brez dlake na jeziku razkril kar nekaj informacij glede nove nastajajoče serije, ki bo predvajana na programu Amazone Prime. Leto dni mineva od “udarca”, ki je spremenil celotno zasedbo najbolj gledane avtomobilistične oddaje na svetu. Zloglasni Jeremy Clarkson tako ni dobil možnosti za podaljšanje pogodbe z multinacionalnim BBC-jem, zato sta tudi druga dva voditelja, James May in Richard Hammond, odstopila od pogodbe. Takrat so tudi oznanili novo avtomobilistično oddajo, o kateri so bile vse informacije zelo dobro prikrite.

Top Gear staff

A  May  je v intervjuju razkril, da nova oddaja ne bo nameščena v studiu, kot je bilo to v navadi prej. Kot je povedal: “Zdaj nismo več v studio-osredotočeni voditelji. Izdelujemo serijo TV prispeov in nimamo centralnega studia…Naše trenutno početje je zelo drago, zaradi razlogov, za katere upam, da bodo vidni, ko boste pogledali oddajo”.

Naslednja novost je pa količina epizod. Pričakovali smo jih vsaj 30 v razponu treh let, kolikor tudi traja sodelovanje z Amazonom, vsaj glede na prejšnje podatke. May pa je tokrat povedal, da lahko pričakujemo vsaj 11 ali več epizod že v prvi seriji. Potrdil je tudi to, da bo oddaja prvič predvajana letos jeseni. Zanikal pa je trditve, da bo Clarkson prejel 10 milijonov funtov ter, tako May kot Hammond, vsak po 7 milijonov funtov redne plače. Pravi, da figure (številke) “niso pravilne”.

Filming

Točnega datuma ni izdal, saj pravi, da še sam ne ve, kdaj točno bo nova oddaja predvajana. “Ko bo pripravljena, bo pripravljena. Trenutno nismo v dirki (z BBC-jem in novo zasedbo oddaje Top Gear op.p.)”. Označil pa je tudi nedavni škandal med snemanjem nove oddaje Top Gear, kot malce “nespametno” dejanje. Pomnimo, da je znameniti voznik Ken Block v svojem “Hoonicornu” z Matt LeBlancom kot sovoznikom driftal okoli slavnega vojaškega spomenika, postavljenega v bližini centra Londona.

Centepede

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.medicaments-24.com

https://bestseller.reviews

optiontradingstrategies.net/ar/binary-options-demo/