Prikaži kategorije
Domov / Zabava / Je tale poplavljen Aston Martin Rapide vreden popravila?
AVTOBLOG-Aston-Martin-Rapide-Flood

Je tale poplavljen Aston Martin Rapide vreden popravila?


Skoraj vedno ko ”naletimo” na poplavljen avtomobil, nakup le-tega odsvetujemo. Tokrat pa vam predstavljamo Aston Martin Rapide, letnik 2014 z le 14 tisoč prevoženimi kilometri na števcu, ki se nam zdi vreden ”popravila”.

Dražbeni oglas smo zasledili na spletnem portalu Copart, trenutno najvišja ponudba pa je 37,250 dolarjev. Kljub temu, da je bil ”poplavljen”, prodajalec zagotavlja, da je normalno vozen, na števcu pa ima prevoženih le 14 tisoč kilometrov.

AVTOBLOG-aston-martin-rapide-totalka (4)V opisu lahko preberemo, da je vozilo označeno kot ”totalka”, a nikjer pa ne piše točno, kakšne napake ima. Tudi iz fotografij lahko le stežka sklepamo, kakšen vpliv je voda imela na prestižno usnje v notranjosti.

Preproge in oblazinjenje v notranjosti ni ”umazano” kot je običajno v takih primerih, na fotografijah pa lahko vidimo delujoč multimedijski sistem z navigacijo.

AVTOBLOG-aston-martin-rapide-totalka (3)Prodajalec pravi, da bi bilo novo vozilo sicer vredno slabih 150 tisoč dolarjev, kar pomeni, da se trenutna cena res ne sliši slabo, seveda pa lahko vozilo zahteva draga popravila. Tudi v njegovi zgodovini bo za celotno življenje vidno, da je bil nekoč ”totalka”.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
>www.pills24.com.ua<