Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Hyundai / Je to najbolj nenavadni ”pickup” na svetu?
AVTOBLOG-Hyundai-Genesis-Truck-3 (5)

Je to najbolj nenavadni ”pickup” na svetu?


Kaj pravite na to ‘mojstrovino’? Lastnik se je odločil iz hudo karamboliranega vozila ustvariti praktičnega ”pickupa”!

V kolikor ste si kadarkoli zaželeli najbolj izvirno predelavo iz običajne limuzine v ”pickupa”, imate sedaj možnost nakupa stoletja!

AVTOBLOG-Hyundai-Genesis-Truck-3 (4)

Prodaja se v Arizoni, lastnik pa je na limuzinski Hyundai Genesis namestil predelan ”keson”. Lastnik navaja tudi to, da je bil avtomobil, ko je imel prevoženih le 2,196 kilometrov, vpleten v prometno nesrečo. Največ škode je bilo na zadnjem delu vozila, in namesto, da bi ga popravil ali pa prodal za ”drobiž”, se je odločil izdelati prav nenavadno mojstrovino.

AVTOBLOG-Hyundai-Genesis-Truck-3 (3)

Seveda, pa vozilo ni brez napak. Pri zavarovalnici in bazi registriranih vozil je zabeleženo kot hudo karambolirano, nedelujoča pa je tudi ročna zavora, avdio sistem prav tako ne deluje, prikaz količine goriva v rezervoarju je nenatančen, gori pa tudi opozorilna lučka za motor, kar bi lahko pomenilo, da je pod kljub številnim popravilom pokrovom nekaj hujših okvar.

Po drugi strani pa ima točno ta primerek vgrajen 5,0-litrski V8 bencinski motor, ki razvije zavidljivih 425 konjskih moči! Lastnik trdi, da so se zmogljivosti zaradi nižje skupne mase le še izboljšale, krajša skupna dolžina in širša zadnja os vozila pa zagotavlja večjo stabilnost v zavojih. 

AVTOBLOG-Hyundai-Genesis-Truck-3 (2)

Lastnik si za njega želi dobiti 16,500 ameriških dolarjev, dodaja pa, da je za izdelavo te mojstrovine porabil še veliko več. Kljub temu, da se to na prvi pogled morda ne zdi tako poceni, je bil avto kot nov naprodaj za 51 tisoč dolarjev. Novi lastnik bo prejel tudi vse odvečne kose, ki so bili odstranjeni zaradi poškodb.

 

 

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
фондовый рынок россии

http://220km.net

orca coolers vs yeti