Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Je to nov Tiguan, Touareg? Vemo le, da bo električen!
Tiguan_4

Je to nov Tiguan, Touareg? Vemo le, da bo električen!


Še pred predstavitvijo na pekingškem avtosalonu je Volkswagen malo presenetil s konceptnimi risbami novega hibridnega terenca.

Volkswagen ne preneha presenečati. Tokrat je predstavil fotografije kmalu predstavljenega koncepta, ki bo na ogled tudi na prihajajočem avtosalonu v Pekingu. Iz fotografij je težko razkriti, ali gre za Touarega ali za večjo različico Tiguana XL, vemo pa, da bo opremljen s plug-in hibridno tehnologijo. Pogonski agregat bo v sodelovanju z električnim motorjem proizvedel skupnih 375 konjskih moči ter 700 Nm navora. Z električno močjo bo zmožen prevoziti 50 kilometrov, kar je skoraj enkrat več od Toyote Prius.

Tiguan_2

Na konceptnem vozilu bo poraba le 3 l/100 km, kljub temu, da je avto zmožen do 100 km/h v le 6 sekundah in bo dosegel najvišjo hitrost 225 km/h. Notranjost naj bi izgledala kot elegantna dnevna soba, poudarek pa je na udobju potnikov. Nadgradili so tudi digitalne pripomočke, ki bodo zdaj še bolj uporabniku prijazni. Za več informacij bomo morali še malce počakati, saj se avtosalon prične konec aprila.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
220km.net

www.progressive.ua