Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Jeep / Jeep Grand Cherokee Trackhwak od dobrih 74 tisoč evrov naprej
2018 Jeep® Grand Cherokee Trackhawk

Jeep Grand Cherokee Trackhwak od dobrih 74 tisoč evrov naprej


Vas zanima najzmogljivejši športni terenec, ki ga premore svet? S tem nazivom se lahko pohvali Jeep Grand Cherokee v Trackhawk različici, saj ima vgrajen 6,2-litrski V8 motor, ki mu zagotavlja neverjetnih 707 ”konjev”!

Jeep je predstavil podrobnosti o novem modelu, Grand Cherokee v Trackhawk različici, ki pa se lahko pohvali s tem, da je najzmogljivejši serijski športni terenec, ki ga trenutno premore svet.

2018 Jeep® Grand Cherokee Trackhawk

Poganja ga odličen 6,2-litrski V8 motor, ki razvije neverjetnih 707 ”konjev” in je vgrajen tudi v model Dodge Challenger Hellcat . Vse to mu omogoča da 96 kilometrov na uro doseže v 3,5 sekunde, pospešuje pa vse do zavidljivih 290 kilometrov na uro.

2018 Jeep® Grand Cherokee Trackhawk

Pogonski sklop združuje tudi osem-stopenjski samodejni menjalnik in veliko izboljšav, ki omogočajo robustnost in skladnost večji moči.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk prinaša neverjetne zmogljivosti, zahvaljujoč tradiciji napredka oddelka SRT, ki združuje odlično vozno dinamiko z udobno vožnjo in številnimi tehnološko naprednimi stvarmi”, je povedal Mike Manley, direktor znamke Jeep, ki sicer spada pod koncern FCA,

2018 Jeep® Grand Cherokee Trackhawk

Dodal je še to, da pri dobrih 74 tisočakov evrov, za osnovno različico, predstavlja izjemno vrednost. Že v osnovni različi bo vseboval 20-palčna aluminijasta platišča, zmogljive Brembo zavore, aktivno prilagodljive Blistein blažilnike, zaporo diferenciala in še mnogo več.

2018 Jeep® Grand Cherokee Trackhawk

Naročila bodo začeli sprejemati desetega avgusta, pričakujejo pa, da bo že na začetku povpraševanje veliko. 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://220km.com.ua

www.pills24.com.ua