Prikaži kategorije
Domov / Novice / Jeremy Clarkson podal nov namig o prihajajoči oddaji
jeremy-clarkson--post

Jeremy Clarkson podal nov namig o prihajajoči oddaji


Bivši voditelj svetovno najbolj gledane televizijske avtomobilistične serije, Jeremy Clarkson, je na svojem Twitter računu objavil sliko in z njo namig o novi avtomobilistični oddaji, ki bo na sporedu spletnega Amazon Prime od jeseni prihodnjega leta.

Slika, ki je bila objavljena na njegovem Twitter računu, prikazuje, kako Jeremy Clarkson s svojima sodelavcema Richardom Hammondom in Jamesom Mayem stoji ob treh trokolesnih avtomobilih Reliant Robin.

Pod sliko je Jeremy zapisal misel, ki je najverjetneje namenjena bivšim delodajalcem na BBC in pravi: “Dokaz, da denar porabljamo za snemanje in ne za nakup službenih vozil.”

Proof we are spending the money on the screen; not on company cars.

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson)

Snemanje nove, konkurenčne oddaje Top Gearu, kot smo ga poznali pod vodstvom priljubljene trojice, se je pričelo oktobra, vendar so vsi ljubitelji priljubljene trojice zaenkrat še brez kakšnih konkretnejših informacij, kako bo celotna oddaja pod novim imenom in z novim programom izgledala v prihodnje. Vsi seveda upamo, da bo podobna Top Gearu, v katerega se je zaljubilo ogromno avtomobilističnih navdušencev iz celega sveta.

Nekoliko pozneje je Jeremy spet komentiral sliko in zapisal: “Hočem, da je jasno. Reliant Robins so naša mala službena prevozna sredstva. Avtomobili v oddaji bodo imeli večinoma več koles.”

Can I just be clear. The reliant robins are our company runabouts. The cars on the show will mostly have more wheels.

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson)

Nova oddaja na Amazon Prime s Clarksonom na čelu bo na sporedu od jeseni prihodnje leto, bivši, nekoliko spremenjen Top Gear pod vodstvom Chrisa Evansa, pa naj bi se na televizijskih zaslonih pojavil maja 2016.

Sicer pa je Jeremy v sodelovanjem z Amazonom pred mesecem dni že posnel reklamo za svojo novo oddajo, pri čemer se je pošalil tudi na račun bivšega delodajalca BBC. Reklamni videoposnetek si lahko ogledate spodaj.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

раскрутка сайтов