Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Lamborghini / Jon Olsson in “smučanje” v 640 konjskem Lamborghiniju!
jon-olsson-lamborghini (2)

Jon Olsson in “smučanje” v 640 konjskem Lamborghiniju!


640 konjskih moči, 16 milimetrski žebljički iz zimskih pnevmatik in adrenalina željan lastnik Lamborghinija na zasneženem smučišču je vsekakor recept za veliko zabave!

Velik adrenalinski odvisnež, avtomobilski navdušenec in smučar Jon Olsson je na Youtubu razveselil z novim posnetkom, ki resnično navduši. V svojem dvanajstvaljnem Lamborghiniju Murcielago je na Norveškem “praskal” po površju velikega ledenika.

jon-olsson-lamborghini (5)

Po dolgi vožnji iz Monaka do zahodne norveške obale je kar nekaj časa poskušal priti na vrh ledenika, kar je dosegel v zadaj gnanem Lamborghiniju LP640 z dvanajstvaljnim, 6,5-litrskim motorjem, ki razvije, kot že ime izdaja, 640 konjskih moči. Pri podvigu so bile seveda bistvenega pomena pnevmatike s kar 16 mm dolgimi žebljički, ki so vso enormno moč prenašale na spolzko podlago.

Olsson je celoten podvig seveda dobro dokumentiral, tako s fotografijami kot z videoposnetkom. Po opravljenem podvigu je športnik prišel do spoznanja, koliko je zmožen njegov avtomobil v kombinaciji s kvalitetnimi zimskimi pnevmatikami…morda je tako dobil nove ideje za naslednje podvige.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
seo раскрутка

посмотреть

http://fashioncarpet.com.ua