Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Kar 660 konjskih moči za Mercedes Benz AMG GT R!
AVTOBLOG-edo-competition-mercedes-amg-gt-r (9)

Kar 660 konjskih moči za Mercedes Benz AMG GT R!


Če si želite Mercedes Benz AMG GT R, pa le ta za vas nima dovolj moči ima tner Edo Competition pravo rešitev za vas.

Portfelj modela Mercedes Benz AMG GT obsega precej širok spekter različnih izvedb. Od povsem običajnega AMG GT s 470 konjskimi močmi, ‘S’ različice s 515 konjskimi močmi, AMG GT C kabrioleta s 550 konjskimi močmi, do češnje na torti AMG GT R različice s kar 577 konjskimi močmi. Skratka velik nabor različic, kjer lahko avtomobil izbirate tudi striktno na podlagi zaželjene moči, ki jo v vseh avtomobilih proizvaja enak 4.0 litrski twin turbo V8 motor. Vam tudi 577 konjskih moči ni dovolj? Najprej vam moramo svetovati, da obiščete primerno medicinsko oskrbo, nato pa obiščite nemškega tunerja Edo Competition.

AVTOBLOG-edo-competition-mercedes-amg-gt-r (7)

Ta nemški predelovalec avtomobilov je uspel iz enakega 4.0 litrskega V8 motorja v modelu AMG GT R iztsniti kar 660 konjskih moči. To je celo več od GT3 dirkalnikov, ki uporabljajo še stari, s kompresorjem podprt 6.2 litrski motor iz modela SLS AMG. Več je tudi navora in sicer je ta zrasel iz 705 Nm na konkretnih 780 Nm. Rezultat je tudi višja končna hitrost, ki sedaj znaša kar 340 kilometrov na uro.

Poleg predelave motorja, so se lotili tudi vzmetenja. Tako je avtomobil spredaj spuščen za kar 25 milimetrov, zadaj pa za 20 milimetrov. Obenem  je za še močnejši in globlji zvok prejel še variabilno loputo v izpušnem sistemu. Torej  lahko morda rečemo, da so pri Edo Competition ustvarili ultimativnega Mercedesa AMG GT R?

AVTOBLOG-edo-competition-mercedes-amg-gt-r (8)

Fotograf: Edo Competition
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://www.profvest.com

yeti coffee cup

Был найден мной важный веб портал с информацией про финансовый учет.