Prikaži kategorije
Domov / Novice / Katere ulice v Ljubljani se bodo kmalu prenavljale?
Zalosska cesta LJ

Katere ulice v Ljubljani se bodo kmalu prenavljale?


V prestolnici zaradi velike pretočnosti lahko opazimo tako in drugače načeta cestišča, ki bi, nekatera bolj, druga manj, nujno potrebovala obnovo. MOL ima za bližnjo prihodnost lepe načrte.

Gotovo ste mnogi opazili, kako zelo dotrajan je nadvoz avtoceste na Celovški cesti in tudi, kako “razrito” je cestišče. Tudi stanje  križišča Celovške in Vodnikove ceste je zelo slabo, vendar slednje že več let ni videlo temeljite obnove.

slaba-ljubljanska-cesta-01

MOL poudarja, da se v Ljubljani trenutno prenavlja okoli 100 cest, v načrtih pa so še večje rekonstrukcije. Hkrati poročajo, da sanacija cestišča omenjenega nadvoza zaenkrat še ni v načrtu. So pa zato v bližnji prihodnosti v načrtu obsežnejše sanacije naslednjih cest: Šubičeva ulica, Dunajska cesta, Mala ulica, Eipprova ulica, Ulica pod hribom, Letališka cesta, Novo Polje (cesta X, Zdešarjeva in Arničeva), Prešernova, začetni del Šmartinske ceste, Vipavska, Cesta v Rožno dolino, Jadranska, Ulica Talcev, Gosposvetska cesta in Gallusovo nabrežje.

Bodo pa manjših sanacijskih del deležne tudi Kolodvorska in Zarnikova ulica, ulica Bežigrad, Parmova, Livarska, Jakšičeva, Vidovdanska, Privoz in Pražakova.

Upajmo le, da se bodo del lotili ob primernem delu dneva, ko na cesti ni preveč hitečih voznikov.

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


Komentiranje je zaključeno.

AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
подробно

http://steroid-pharm.com

steroid-pharm.com