Prikaži kategorije
Domov / Znamke / KIA / Kia prihodnje leto z novo GT športno limuzino!
kia_gt_01

Kia prihodnje leto z novo GT športno limuzino!


Ekskluzivne fotografije prikazujejo, kako elegantno bi lahko izgledal štirivratni kupe s šestvaljnim, osemvaljnim ali hibridnim pogonskim sklopom.

Kia bo prihodnje leto začela z izdelavo in prodajo novih športnih limuzin in prav na priloženih fotografijah lahko vidite prve ideje, kako bi novi GT lahko izgledal. Po izgledu spominjajoč na Porsche Panamero in obdarjen s štirimi vrati je bil Kiin koncept že leta 2011 predstavljen na avtosejmu v Frankfurtu, notranji viri pri Kii pa so namignili, da bo serijski avtomobil v končni različici zelo podoben že videnemu konceptu.

kia_gt_02

Ko bo končno na voljo v prodajnih salonih, bo no nosu nosil športnemu izgledu primerno nizko ter za Kio značilno usločeno hladilno režo z ozkimi LED svetili. Slike prikazujejo tudi štiri kvadratne LED dnevne luči nižje v odbijaču, kar je že bilo uporabljeno na novem Sportage SUVu, po informacijah sodeč pa naj bi bil novi GT na voljo z ali brez slednjih. Nekateri bolj divje oblikovani predeli avtomobila, kot so na primer zadnja krilna, na ven odpirajoča vrata ter drobna zunanja ogledala, bodo za serijski avtomobil verjetno primerno prilagojena in predvsem bolj uporabna.

Pod karoserijo bo nameščena šasija s pogonom na zadnji kolesni par, ki bo sposojen od sesterskega podjetja Hyundai, natančneje iz luksuznega modela Genesis, prav tako pa bodo uporabljeni tudi motorji iz družine Kia ali Hyundai.

kia_gt_10

Za kitajski in ameriški trg bo Kia ponudila 276 konjski, 3,3-litrski V6 in 421 konjski, 5,0-litrski V8 bencinski motor. Za bolj zeleno in varčno ozaveščeno Evropo pa bodo namenili 2,2-litrski dizelski motor z 200 konjskimi močmi in priključni hibrid, ki si bo slednje poleg izgleda delil s Porschem Panamero. No, seveda pa si Kia svojemu GT-ju ne bo dovolila nadeti takšno cene, kot jo premore Panamera.

GT naj bi bil predstavljen prihodnje leto, najverjetneje na avtosejmu v Detroitu, prodaja pa se bo začela nekaj mesecev pozneje.

Vir:
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.medicaments-24.net

gazon.net.ua

http://medicaments-24.com