Prikaži kategorije
Domov / Znamke / KIA / Kia Stonic podrobno v novi fotogaleriji
AVTOBLOG-kia-stonic (3)

Kia Stonic podrobno v novi fotogaleriji


Kia Stonic je zadnja pridobitev segmenta manjših kompaktnih športnih ”terencev” v Kiini ponudbi vozil.

Kia je razkrila nove fotografije športnega terenca z imenom Stonic, modela, ki bo tekmoval s konkurenti kot so Nissan Juke, Renault Captur, Seat Arona in podobnimi. Kia trdi, da Stonic ponuja največ možnosti personalizacije v ponudbi znamke, saj bo na voljo v dvajsetih barvnih kombinacijah, pet barv pa bo namenjeno strehi.

AVTOBLOG-kia-stonic (4)

Tudi v notranjosti bo veliko možnosti izbir po okusu kupcev, zahvaljujoč barvnim paketom. Multimedijski sistem bo podpiral Apple CarPlay in Android Auto sistema povezljivosti.

AVTOBLOG-kia-stonic (1)

Motorjev je kar nekaj, med bencinskimi najdemo 1,0-litrski turbo bencinski T-GDI, ki  razvije 118 ”konjev” ter dva atmosferska bencinska motorja s prostornino 1,25 in 1,4-litra. Na voljo je tudi 1,6-litrski dizelski agregat, ki po besedah Kiinega predstavnika zagotavlja nižjo porabo energije in zelo nizke emisije.

AVTOBLOG-kia-stonic (10)

Vzmetenje in vodljivost so prilagodili za evropske kupce, po besedah znamke, pa naj bi bila Kia Stonic celo zabavna za vožnjo. Arhitekturo si deli s  prav tako nedavno predstavljenim Hyundai Kona. Na voljo bo tudi veliko asistenčnih sistemov, pričakujemo pa jo proti koncu letošnjega leta.

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
viagra-on.com

Наш авторитетный веб сайт на тематику dreamwallet.biz www.profvest.com/
Узнайте про популярный интернет-сайт со статьями про колеса для тачки www.maxformer.com