Prikaži kategorije
Domov / Novice / Kitajka je v parkirni hiši uničila rekordno število avtomobilov!
woman-china-crash-2-naslovna

Kitajka je v parkirni hiši uničila rekordno število avtomobilov!


Težko je določiti, kaj na kitajskih cestah predstavlja večjo nevarnost, tovornjaki ali ženske za volanom.

Verjetno je odgovor na zgornje retorično vprašanje ženske in hkrati prilagamo dokaz, ki prikazuje, kako zelo nevarne in nespametne so lahko.

V zadnjem primeru je namreč ženska povzročila veliko škode. Nezgoda se je pripetila v eni izmed garažnih hiš v mestu Chongqing, ko je voznica ob približevanju avtomatu ob vstopu na parkirišče namesto na pedalko zavore stopila na plin svojega Mercedes-Benza GL500.

woman-china-crash (4)

Očitno je njen reakcijski čas presenetljivo dolg, saj je zadela avtomat, poškodovala varnostnika, prebila ograjo ter oplazila in poškodovala kar 8 vozil. Ustavila se je šele ob trčenju z Audijem A8.

GL500 proti Audiju A8. Na srečo je Audi stal, kjer je stal, saj bi v nasprotnem primeru voznica povzročila še občutno več škode. Tudi vsi zadeti avtomobili so bili na srečo parkirani in prazni, zato poleg manjših poškodb voznice in precej poškodovanega varnostnika drugih soudeleženih ni bilo. Varnostnik je bil odpeljan v lokalno bolnišnico na preventivni pregled in rehabilitacijo.

Varnostniku želimo uspešno okrevanje, voznici pa več pozornosti in boljše reflekse pri vožnji.

Vir: CarNewsChina
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
узнать больше www.220km.net

xn----7sbajornvhu8c.com.ua

もっと