Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Kmalu predstavitev novega Porsche Cayenna
AVTOBLOG-Porsche-Cayenne-3 (2)

Kmalu predstavitev novega Porsche Cayenna


Dizelske različice bodo zamudile zaradi ”dieselgate” škandala, v katerem so bila razumljivo, vpletena tudi Porsche vozila z dizelskimi motorji. Porsche si sicer ne predstavlja, da bi privrženci dizelskih motorjev zato pristali na bolj potratne bencinske.

Porsche v zadnjih mesecih na težko pričakovani novi generaciji ikonskega športnega terenca znamke opravlja še zadnja testiranja in zadnje ”malenkosti”, glede na govorice, pa naj bi primerki z dizelskimi motorji nekoliko zamudili na trg.

AVTOBLOG-Porsche-Cayenne-3 (1)

Car and Driver trdi, da bo Cayenne razkrit 29. avgusta s prisilno polnjenim V6 motorjem, medtem kot je prisilno polnjen V8 trenutno še v razvoju, pričakujemo pa ga na frankfurtskem avto salonu.

AVTOBLOG-Porsche-Cayenne-3 (5)

Pričakujemo kar nekaj različic priključnega hibrida, ki se bodo ravno tako pridružile kasneje, sicer pa bodo združevale V6 ali celo V8 motor z električnim, pogonski sklop pa bo podoben tistem iz Panamere Turbo S E-Hybrid, ki sicer razvije okrog 700 ”konjev” oziroma 522 kilovatov.

AVTOBLOG-Porsche-Cayenne-3 (3)

Kupci, ki iščejo dizelsko gnane primerke žal nimajo sreče, saj pri znamki, iz neuradnih virov čakajo, da se Volkswagnov škandal imenovan ”Dieselgate” malce ”poleže”, saj so bili v škandal vpletena tudi vozila znamke Porsche. Bodo pa dizelske primerke čimprej, ko bo to možno ponudili kupcem, saj težko verjamejo, da bi privrženci dizelskih motorjev izbrali bencinske, predvsem zaradi večje porabe, ki ima v tako velikem vozilu veliko vlogo.

 

Dizlov za ameriški trg še nekaj časa ne bo, vprašanje pa je celo, če sploh kdaj.

 

Vir: Carscoops
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
форекс альпари

pills24.com.ua

www.optiontradingstrategies.net/th/iq-option/