Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Kmalu Volvo brez ključev!
Volvo-as-phone-feature-1200-80

Kmalu Volvo brez ključev!


Ključi v smislu fizičnega predmeta bodo kmalu preteklost. Volvo bo kot prvi nudil digitalen ključ, ki bo revolucioniziral uporabo vozil in njihovega delovanja.

Po letu 2017 bodo novi lastniki Volvov ob nakupu novega konjička namesto ključev dobili mobilno aplikacijo. Z bluetooth povezavo bo mobilnik povezan z avtomobilom, kar nudi veliko novih funkcij uporabe avtomobila. Tako bo možnost odklepanja in zaklepanja avtomobila le s klikom na zaslon mobilnika, prav tako tudi odpiranje prtljažnika in zagon avtomobila. Sicer najdemo te funkcije že pri nekaterih avtomobilih danes, vendar pa imajo še vedno posebej ključ, s katerim to opravljamo.

S to tehnologijo bi lahko tudi naročili in plačali najem vozila, pridobili digitalni ključ in se kar odpeljali z najemnim vozilom brez fizičnega obiska najemne službe; tako bi se izognili dolgim vrstam na letališčih. Prav tako bi si lahko tudi sposodili vozilo od prijatelja ali pa komu posodili svojega. Potrebovali bi le nameščen digitalni ključ posameznega vozila. Tako bi imeli vse, kar potrebujete, na mobilnem pametnem telefonu, kar pa ima velika večina ljudi že tako ali tako non-stop pri sebi.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
российский рынок ценных бумаг

альпари памм счета

http://220km.net