Prikaži kategorije
Domov / Zabava / Koliko ”konjev” dandanes razvije Dodge Viper GTS?
AVTOBLOG-dodge-viper-gts-doug-demuro (4)

Koliko ”konjev” dandanes razvije Dodge Viper GTS?


Znani ”Youtuber” Doug DeMuro, 20-let starega Dodge Viperja GTS preizkusi na merilnih valjih, rezultati pa vas bodo zagotovo presenetili.

Skoraj vsi avtomobili čez čas izgubijo nekaj ”konjev”, tudi v primeru, da so bili redno vzdrževani in so nasploh brez napak. Mehanski deli se med delovanjem vozila namreč obrabljajo in preprosto ne delujejo več tako učinkovito, kot takrat ko so zapustili tovarno.

Doug DeMuro se je v ta namen odločil preizkusiti svojega 20-let starega Dodge Viperja z oznako GTS. Kot pojasni v video posnetku, je bila druga generacija Viperja izdelana pod okriljem koncerna Chrysler v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, takrat pa ta koncern ni slovel po natančnosti.

AVTOBLOG-dodge-viper-gts-doug-demuro (5)

Verjetno bo dandanes vsak primerek razvil različno moč, a uradno naj bi Viper GTS z vgrajenim 8,0-litrskim V10 bencinskim motorjem razvil 450 konjskih moči. Kot pričakovano, v video posnetku ne manjka niti zvočne kulise ogromnega desetvaljnika.

Za rezultate meritve si oglejte spodnji videoposnetek, lahko vam pa zagotovimo, da vas bodo presenetili!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Велосипед Tern

профессиональное создание интернет магазина

www.adulttorrent.org