Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Hyundai / Lahko pričakujemo to prestižno limuzino tudi v Sloveniji?
Hyundai_Azera (4)

Lahko pričakujemo to prestižno limuzino tudi v Sloveniji?


Hyundai bo čez mesec dni v Južni Koreji začel prodajo razkošne limuzine z imenom Azera. Nudi vse kar potrebujemo v prestižni limuzini – pa jo lahko pričakujemo tudi pri nas?

Po predstavitvi nove Hyundai Azere je tako postalo jasno, da se Hyundai ne poslavlja od produkcije prestižnih limuzin. V Koreji bo na voljo že prihodnji mesec, trenutno pa uradnih potrditev za prihod v Evropo in ZDA še ni. Zunanjost vozila spremljajo elegantne linije in čudovite podrobnosti, ki malenkostno spominjajo na nemško oblikovanje, kot naprimer Mercedes-Benz razreda E ali BMW serije 5. Vstavljena je LED tehnologija luči in dodatki, ki vplivajo na aerodinamiko.

Hyundai_Azera (3)

Na zadnjem delu vozila je moč opaziti dolge zadnje luči, ki segajo skozi celotni zadnji del in dokaj širok odbijač. V notranjosti je prav tako moč opaziti novosti, med katere spada temni zgornji del armature in svetlejši spodnji del. Ima sredinsko postavljen zaslon na dotik ob katerem je tudi ura s kazalci. V Koreji bo imenovan Grandeur, medtem ko informacije za prihod drugod po svetu še pričakujemo.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://agroxy.com

https://xn----7sbajornvhu8c.com.ua