Prikaži kategorije
Domov / Novice / McLaren prodaja zadnji izdelan primerek F1 športnega kupeja!
mclaren-f1

McLaren prodaja zadnji izdelan primerek F1 športnega kupeja!


Le 106 primerkov legendarnega cestnega dirkalnika je bilo izdelanih in zadnji izmed njih se prodaja v prostorih McLarna.

Zadnji primerek je bil izdelan leta 1998 v ogljikovo črni barvi, opremljen s 17-palčnimi iz magnezija izdelanimi platišči. Notranjost je temno siva s črnimi odtenki, sredinsko postavljen sedež in dva sovoznikova sedeža na levi in desni strani pa so usnjeni v črno-rdeči kombinaciji.

McLaren_F1(13)

Zadaj postavljen BMW-jev 6.1-litrski V12 motor, ki ustvari 618 konjskih moči že samo izgleda anafilaktično, ko pa zarohni pa se odpre popolnoma novo poglavje v življenjih poslušalcev.

McLaren_F1(15)

McLaren bo kupcu podaril vstavljeno prtljago, Facom set orodja izdelanega iz titana, vse knjižne vire in literaturo vozila, ter ročno uro F1 podarjeno prvemu lastniku.

McLaren_F1(12)

Cena za ta unikaten primerek se izve ob povpraševanju. Torej je majhna verjetnost da jo bomo kdaj izvedeli ter ga bomo kdaj videli v naši bližini.

 

 

 

 

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Купить Авана 100

https://progressive.ua

Наша организация предлагает купить боксерки в любом городе.