Prikaži kategorije
Domov / Znamke / BMW / Mercedes A45 AMG ima močnega konkurenta, BMW M2!
bmw-m2-meredes-a45-amg

Mercedes A45 AMG ima močnega konkurenta, BMW M2!


Kakšen je rezultat, ko se zgoraj omenjena rivala spopadeta na ravnini? Boj je vsekakor zelo napet. Kdo je zmagovalec po vašem mnenju?

Odkar je BMW začel z novo formulo ki jo tvori majhna zasnova, lahkotnost in športen značaj, je ves svet nestrpno čakal na malčka z oznako M na zadku. Končno je med nami novi BMW M2. Ima dimenzije, ki jih je imel slavni E46 M3, in premore 370 konjskih moči, ki jih razvije 3,0 litre velik turbo vrstni šestvaljnik.

detroit-januar-2016-bmw-m2-02

Tu pa je njegov  konkurent, ki ima prav tako impresivno zmogljivost. Mercedes A45 AMG ima sicer manjši 2,0-litrski štirivaljni motor, a kljub manjšemu motorju razvije 375 konjskih moči. Slednji uporablja še štirikolesni pogon, ki omogoča boljši oprijem.

BMW M2

Motor: 3,0-litrski vrstni šestvaljnik
Moč: 370 konjskih moči, 465 Nm navora
Masa praznega vozila: 1570 kg
Pospešek do 100 km/h: 4,3 sekunde

Mercedes A45 AMG

Motor: 2,0-litrski štirivaljnik
Moč: 375 konjskih moči, 475 Nm navora
Masa praznega vozila: 1555 kg
Pospešek do 100 km/h: 4,3 sekunde

Kateri je zmagovalec po vašem mnenju? Pravega si oglejte v spodnje videoposnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://best-mining.com.ua

www.unc-mps.com.ua

https://www.profvest.com