Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-AMG razreda E bo imel 607 konjskih moči!
Mercedes-AMG_E63 (13)

Mercedes-AMG razreda E bo imel 607 konjskih moči!


Najnovejši 4-litrski V8 bo preko štirikolesnega pogona prenašal več kot 600 konjskih moči v novi prestižni limuzini razreda E63 S AMG.

Še pred uradno predstavitvijo v Los Angelesu, je Mercedes-Benz predstavil E63 in E63S. Na voljo bosta prihodnje leto januarja, opremljena z manjšim a močnejšim V8 motorjem. Kar 607 konjskih moči bo proizvedel 4-litrski motor z dvema turbinama, vstavljen v E63 S, na voljo pa bo 4Matic sistem pogona na vsa štiri kolesa kot standard. Osnovni E63 pa bo proizvedel 30 konjskih moči manj in bo tako na voljo s 563 konjskimi močmi. Na voljo pa bo sedem-stopenjski avtomatski menjalnik z dvojno sklopko za precizno in hitro prestavljanje.

Mercedes-AMG_E63 (7)

Pogon na vsa štiri kolesa močno pripomore k pospeševanju do 100km/h, ki jih bo E63 dosegel v 3.5 sekundah ter E63 S v 3.4 sekundah. Mercedes trdi da bo E63 zmožen tudi “driftanja”. Ob izklopu ESP nadzora proti zdrsu in nastavitvi menjalnika na ročni način se aktivira Drift način. Takrat bo na voljo le pogon na zadnji dve kolesi. Oblikovalci so si ob novem E63 AMG dali duška s poširjenimi blatniki in prvič na AMG limuzini lahko opazimo sredinsko vbočen pokrov motorja. Tudi v notranjosti je moč opaziti novosti in čudovite linije, ki s pomočjo LED svetil izboljšajo vzdušje.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
220km.net

www.renesans-centr.kiev.ua