Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz ima najboljše prodajno leto vseh časov
Mercedes_Benz (1)

Mercedes-Benz ima najboljše prodajno leto vseh časov


V letu 2016 je Mercedes-Benz prodal več vozil v prvem polletju kot konkurenca in se še kar ne ustavlja. Svetovna promocija očitno deluje.

Daimler AG je Nemško podjetje s sedežem v Stuttgartu, ki si lasti več podjetij podružnic, med katere spada tudi prestižni izdelovalec avtomobilov Mercedes-Benz. Podjetje je razkrilo podatke o uspešnosti prodaje in že v prvi polovici leta je Mercedes-Benz prodal več kot milijon vozil, kar je bilo tudi dovolj, da je Mercedes prevzel vodilno mesto najbolj uspešnih avtomobilskih znamk na svetu. Tako je prehitel konkurenčno podjetje BMW, kot tudi mogočni Volkswagen, kateremu je kljub nedavnim emisijskim aferam popularnost zrasla.Mercedes_Benz (4)V preteklosti je podjetjem, ki so bila tako uspešna v prvi polovici leta, prodajna količina kmalu upadla, saj je zelo težko vzdrževati tako dobro prodajo, tokrat pa Mercedes-Benz ne kaže nobenih znakov popuščanja. V mesecu juliju je podjetje prodalo 163.770 vozil, kar je skoraj 10% več kot prejšnje leto! To nanese na skupno prodanih 1.170.389 primerkov v letošnjem letu, kar je 11.7% več kot prejšnje leto.Mercedes-Benz E-Klasse Limousine (W 213) 2016 Mercedes-Benz E-ClMed najbolj prodajanimi modeli v juliju je bila nova limuzina razreda E, najboljše izboljšanje prodaje pa so bili deležni Mercedesovi terenci oziroma SUVi. Julija so terenska vozila dosegla nov mesečni rekord, prodanih je bilo kar 59.297 vozil, med najbolj priljubljenimi pa je bil nepresenetljivo razred GLC. To je 43.6% rast prodaje kot v prejšnjem letu. Mercedes je prav tako prodal 12.000 kupejev, roadsterjev in kabrioletov z 19.6% rastjo, zelo dobro prodajo pa je dosegel tudi Smart, ki je s popularnostjo na Kitajskem prodajo potrojil.

Mercedes_Benz (2)

Prihodnje leto prihaja tudi nova flota električnih vozil, zato je trenutna popularnost zelo dobra informacija za podjetje, saj jim bo to močno olajšalo prihod novih vozil. Poleg električnih pa bodo predstavljeni tudi novi koncepti, prihaja serijski poltovornjak, prenovljen razred S in nov pogon v mestnih malčkih Smart. 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://monaliza.kiev.ua

www.best-cooler.reviews/choose-your-best-igloo-cooler-igloo-coolers-for-all-your-needs/

https://steroid.in.ua