Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz pripravlja 11 novih vozil za leto 2017
Mercedes_Benz

Mercedes-Benz pripravlja 11 novih vozil za leto 2017


Mercedes je predstavil načrtovano floto vozil za leto 2017, ko bo podjetje v ponovnem napadu za vodilno mesto pred konkurenco.

Mercedes-Benz je letos prvič po letu 2005 prehitel konkurenčno podjetje BMW v številu prodanih vozil v prvem polletju in glede na analize in raziskave podjetja Daimler, bo tako ostalo vse do konca leta. Da pa bi Mercedes uspel ohraniti to vodstvo pred konkurenco tudi prihodnje leto, je podjetje oznanilo novico, da bodo v letu 2017 trgu predstavili kar 11 novih modelov vozil. Raznolikost vozil bo prihodnje leto še večja, saj napovedujejo tri nove oblike razreda E, novo obliko razreda GLA, novo razporeditev razreda C GT športnega kupeja, prihajata tudi dva nova majhna mestna Smarta, potrdili pa so izdelavo prvega Mercedesovega serijskega “pick-upa”.

Mercedes_pripravlja_Floto (1)

E razred bo pridobil tri nove oblike, med katere sodijo Coupe, Cabriolet in kot prvič se bo predstavil razred E “All Terrain”. Slednji bo direktni konkurent modelu Audi A6 Allroad in bo osnovan na karavanski izvedbi. Višja vožnja in drža vozila bo glavna raznolikost med karavansko obliko in bo zmožen vožnje po vseh, tudi bolj zahtevnih terenih, kot to razkriva ime. Z novimi modeli bo razred E tako celotno poln, saj sta bila limuzina in karavan predstavljena letos.

Mercedes_pripravlja_Floto (2)

GLA razred bo ohranil značilno obliko, napovedan pa je t.i. “facelift”, kar pomeni malenkostno spremembo sprednjega in zadnjega dela vozila. Na voljo bo tudi coupe izvedba prestižnega križanca, poleg velikega GLA pa bo spremembe deležen tudi najprestižnejši v floti Mercedesovih vozil razred S, ki bo prejel panoramski zaslon na dotik iz manjšega bratca razreda E. 

Mercedes_pripravlja_Floto (1)

C GT razred pa bo pridobil novo razporeditev, saj se bosta seriji GT pridružila dva člana. Coupe in Roadster, za katere trenutno še ni podrobnih informacij, bosta nova člana ob rami trenutno obstoječih AMG GT, GTS in GTR. Mercedes je prav tako že pripravil prvi serijski poltovornjak, ki se bo poleg razreda E All Terrain postavil po robu konkurenčnim terenskim vozilom.
Smart
pa pripravlja nove generacije superminijev, ki bodo na voljo tudi z električnim motorjem. Ta motor bo na voljo v modelu Fortwo, Forfour in Cabrioletu.

Mercedes_pripravlja_Floto (3)

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.medicaments-24.com

https://steroid-pharm.com

www.pills24.com.ua