Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz pripravlja konkurenta BMW M4 GTS
Mercedes_AMG_C63R (4)

Mercedes-Benz pripravlja konkurenta BMW M4 GTS


Na Nurburgringu so fotografi v svoj objektiv ujeli prihajajočega rivala BMW M4 GTS, ki nosi ime Mercedes-AMG C63 R. V privlačni modri barvi se je podil po slovitem dirkališču.

Le nekaj dni po predstavitvi prvih fotografij zamaskirane BMW serije M8, ki bo konkurirala vozilom kot je Mercedes-AMG S63 Coupe, pa Mercedes-AMG vrača udarec. Na Nurburgringu so opravili testne vožnje s še bolj športno pripravljenim AMG C63 R, ki se bo v prihodnjih letih kosal s kraljevim BMW M4 GTS. V preteklosti so tako športni primerki vozil Mercedes-AMG nosili oznako Black, tokrat pa se prvič predstavijo kot R. Nedavni tak primerek je tudi športni kupe, AMG GT R. Slike tako prikazujejo najmočnejši serijski razred C Coupe vseh časov.

Mercedes_AMG_C63R (7)

Trenutno lahko le ugibamo kakšni pogonski agregat bo poganjal to pošast, vendar nas informacije kmalu pripeljejo do motorjev, ki so vstavljeni v najmočnejših trenutnih modelih. Najmočnejšega AMG GT R poganja 585 konjski V8 Bi-Turbo motor, medtem ko AMG C63 S poganja 510 konjski V8. Pričakujemo lahko torej nekje do 550 konjskih moči, vendar pa bo več informacij znanih prihodnje leto na Ženevskem avtosalonu, kjer bo tudi prvič predstavljen.

 

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.velotime.com.ua

www.ka4alka-ua.com

Был найден мной полезный веб портал со статьями про что такое ценные бумаги.