Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Mercedes-Benz pripravlja konkurenta BMW M4 GTS
Mercedes_AMG_C63R (4)

Mercedes-Benz pripravlja konkurenta BMW M4 GTS


Na Nurburgringu so fotografi v svoj objektiv ujeli prihajajočega rivala BMW M4 GTS, ki nosi ime Mercedes-AMG C63 R. V privlačni modri barvi se je podil po slovitem dirkališču.

Le nekaj dni po predstavitvi prvih fotografij zamaskirane BMW serije M8, ki bo konkurirala vozilom kot je Mercedes-AMG S63 Coupe, pa Mercedes-AMG vrača udarec. Na Nurburgringu so opravili testne vožnje s še bolj športno pripravljenim AMG C63 R, ki se bo v prihodnjih letih kosal s kraljevim BMW M4 GTS. V preteklosti so tako športni primerki vozil Mercedes-AMG nosili oznako Black, tokrat pa se prvič predstavijo kot R. Nedavni tak primerek je tudi športni kupe, AMG GT R. Slike tako prikazujejo najmočnejši serijski razred C Coupe vseh časov.

Mercedes_AMG_C63R (7)

Trenutno lahko le ugibamo kakšni pogonski agregat bo poganjal to pošast, vendar nas informacije kmalu pripeljejo do motorjev, ki so vstavljeni v najmočnejših trenutnih modelih. Najmočnejšega AMG GT R poganja 585 konjski V8 Bi-Turbo motor, medtem ko AMG C63 S poganja 510 konjski V8. Pričakujemo lahko torej nekje do 550 konjskih moči, vendar pa bo več informacij znanih prihodnje leto na Ženevskem avtosalonu, kjer bo tudi prvič predstavljen.

 

 

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.velotime.com.ua

www.ka4alka.com.ua

Был найден мной полезный веб портал со статьями про что такое ценные бумаги.